Працювала в 2 компаніях   6 років 1 місяць

IT

Бухгалтер ФОП, фінансист

Middleware

IT

4 роки 7 місяців

09.2019 - 04.2024

З боку бухгалтера ФОП:

Допомога у реєстрації ФОП, підготовка (форм, заяв) для зміни адреси, КВЕДів ФОП та інше. Закриття ФОП та подача звітності пов’язаної з цим, спілкування з контролюючими органами.Допомога в отриманні ключів ЕЦП та відкритті банківських рахунків.Підготовка та подача квартальної/місячної/річної та уточнюючої звітності ФОП (95- 100 шт.) в електронному кабінеті.Розрахунок податків та підготовка платіжних доручень по сплаті податків ФОП в системі Клієнт – Банк та контроль своєчасної сплати податків ФОП.Підготовка Invoice, форм W-8 BEN, листів-уточнень в банк, підготовка договорів ФОП з юр. особами (США), SOW (IT), актів виконаних робіт та актів по суборенді ФОП. Робота з валютою. Робота в сервісі Вчасно. Консультування ФОП щодо діяльності.

З боку фінансиста:

Розрахунок та складання фонду оплати праці: річного/щомісячного. Розрахунок та контроль сплати місячної заробітної плати.Підготовка SWIFT платежів для проведення оплати ФОПам, юридичним особам/ постачальникампослуг - іноземнікраїни.Підготовка звітів про відрядження та витрат співробітників, розрахунок відомостей на оплату суборенди від ФОП та підготовка платіжних доручень на сплату в системі Клієнт – банк.Формування щомісячної виписки з банку для складання бюджету а також розрахунок бюджету по хоз. витратам компанії.Розрахунок та складання внутрішньої звітності компанії.Контроль сплати податків і рахунків від постачальників послуг для ТОВ. Робота в сервісі Вчасно та системі Клієнт – банк.

Бухгалтер ФОП, офіс - менеджер

Comodo

IT

1 рік 5 місяців

04.2018 - 09.2019

Стосовно офіс - менеджера:

Забезпечення життєдіяльності офісу, контроль, порядок. Поданнязаявокнапридбаннямеблів,обладнання,придбанняканцтоварів тагосп. товарів, води та іншого.Документообіг в офісі, робота з кур'єрськими службами доставки, виконання доручень керівника, повнаорганізаціяділоводства.

З боку бухгалтера ФОП:

Реєстрація та закриття ФОП, відкриття та закриття банківських рахунків ФОП. Оформлення заяв на добровільний продаж валюти, оформлення рахунків, робота в системі Клієнт-Банк, Медок, підготовка та здача квартальної та річної звітності, робота в Електронному кабінеті, сплата податків, переказ коштів на картки ФОП.Заповнення книг обліку доходів. Допомога в отриманні ключів ЕЦП, контроль сплати податків ФОП. Підготовка Invoice.Бухгалтер, офіс-менеджер, помічник

Ключова інформація

Вчасно, Клієнт- банк, Медок, Jira, Google docks, Word, Excel

Навчалась в 1 закладі

Дніпродзержинський економічний коледж

Бухгалтерський облік та аудит

Кам?янське, 2001

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Іванова

бухгалтер фоп, бухгалтер фінансист

Дніпро

Готовий переїхати: Кам'янське, Дніпропетровська обл.

42 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 день тому