Працював в 1 компанії   5 років 2 місяці

Послуги для бізнесу - інше

Начальник виробництва

3DBUKVA

Послуги для бізнесу - інше

5 років 1 місяць

09.2019 - до теперішнього часу

Через фізичні проблеми, шукаю роботу в цеху. БЕЗ ВИЇЗНИХ МОНТАЖІВ!Макетчик-складальник, Архітектурний макетник. Рекламiст.Декоратор. Флокувальник. Моделіст, Діорамщик, Судо-Авіа-Авто-моделіст. Автомаляр. Маляр (столярка).

Особиста інформація:

Місто проживання: Київ

Стать: Чоловіча

Громадянство: Україна

Період роботи: Офіційно-не офіційно з Травня 1998 по теперішній час.

Декілька назв організації:

1) "СТО Inside Tuning" Тюнінг ательє.

2) "АРК-Інвестмент". Виробництво літаків та військової техніки в масштабі.

3) "Архітектурна Майстерня" Виробництво виробів із пластику.

4) "RTS" Дизайн студія.

5) "ТОВ-ПРМ" Виробництво реклами та меблів.

6) "Good Day" Виробництво декорацій.

7) "Carbon Black" Виробництво карбонових деталей.

8) НВ ПП ''АНЕГ'' Розробка та виробництво обладнання для магазинів, аптек, банків, кафе, барів, ресторанів, готелів.

9) "Lucky Decor" Виробництво декорацій.

10) "Reclamaster" Рекламно-виробнича компанія.

11) "3DBukva" зовнішня реклама, об'ємні літери з рідкого акрилу, бортозгинальний верстат.

12) І так далі)))

Трішки про те, чим займався)))Арматурник розборка зборка авто, помічник автомаляря,тюнінг автомобілів, локальне та часткове фарбування, аерографія, виготовлення обвісів та деталей салону автомобіля з композитних матеріалів, покриття флоком деталей салону авто та різних виробів.

СУВЕНІРКАМайстер малярської ділянки. Виготовлення, ґрунтування, фарбування Дерев'яних, металевих та пластикових виробів, збирання з нуля (Моделів літаків, військова техніка в масштабі 1:78, Кораблі в масштабі 1:100, ДІОРАМИ) шліфування, полірування, ґрунтування, фарбування базовими емалями, RAL, акрилом лакування.

Рекламiст, виготовлення всіх видів зовнішньої реклами, лайтбокси, вивіски, об'ємні літери робота з оракалом і так далі. Виготовлення декорацій та ремонт. Інноваційна зовнішня реклама, об'ємні літери з рідкого акрилу i з алюмінієвого профілю, оператор бортозгинального верстата. Начальник виробництва.

Освіта:

Навчальний заклад: КНТЕУ, м. Київ

Дата закінчення: Червень 2003 року

Факультет: Торгівля

Форма навчання: Денна

Наявність прав водія: Категорії (B,C)

Ключові навички та досягнення:

Розумний, винахідливий, самостійний, відповідальний, врівноважений, вміння приймати рішення у складних ситуаціях.Починав свою діяльність з 15 років працював на СТО арматурником розборка салону авто і також розборка деталей для фарбування, там відправляли по бажанню на курси заміни та ремонту автоскла, був помічником маляра а після навчання перейшов на посаду автомаляра, майстра з тюнінгу автомобілів. Також займався флокуванням і аерографією.

Працював в різних приватних та держ. організаціях. Легко із задоволенням швидко навчаюсь, пунктуальний, ввічливий без шкідливих звичок, творчий.

Є величезне бажання розвиватися та навчатися чогось нового. Як хобі захоплювався моделізмом та побудовою діорам. Хобі переросло в основну роботу, збирав кораблі, військову техніку, авіамоделі у масштабі. Працюю рекламiстом, також доводилося працювати архітектурним моделістом-макетником.Великий досвід роботи у виготовленні лайтбоксів, вивісок, об'ємних літер, гібка POS реклами, досвід роботи з LED стрічками, деревом, пластиком, ПВХ, полістирол, смола, скловолокно, вуглеволокно, композити, силікони, поліуретани, акрилові плівки, флокування, виготовлення виробів та фарбування.

Виготовлення декорацій та елементів декору. Інноваційна зовнішня реклама, об'ємні літери з рідкого акрилу i з алюмінієвого профілю, оператор бортогибу. Начальник виробництва.

Усього одразу й не роскажеш.

БАЖЮ ЗНАЙТИ НЕОРДИНАРНУ, ТВОРЧУ, ЦІ

Андрiй

Макетник, декоратор, моделіст, детейлер, рекламіст

Київ

41 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 7 годин тому