Працювала в 1 компанії   13 років 6 місяців

Медицина та Охорона здоров'я

Бухгалтер єдиний

ТОВ "НПП "МТМ"

Медицина та Охорона здоров'я

13 років 5 місяців

04.2011 - 09.2024

Мета: можливість застосування свого професійного досвіду на посаді бухгалтера з первинної документації (в офісі, дистанційно, повний/неповний робочий час)Бажаний рівень зарплати: за домовленістю (на повний робочий час від 25000 грн. )

Освіта:

Магістр Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»2001 – 2006 рр.«Фінанси»

Навички:

Спеціалізовані програми:MS Office, BAS Бухгалтерія КОРП; 1C:підприємницво 7.7; 8,3; УТП; клієнт- банк, М.Е.Doc, Соната, Вчасно, FreeZvit

ДОСВІД РОБОТИ

Єдиний бухгалтер ТОВ «НПП «МТМ» 04.2011р. -04.10.2024 ( в зв’язку із ліквідацією підприємства) Повне ведення бухгалтерського, кадрового та податкового обліку малого підприємства на загальній системі оподаткування, пільги з ПДВ (клінічна лабораторна діагностика)

ФОП 3 групи без ПДВ (оренда нежитлових приміщень)

Головний бухгалтер ТОВ «БІ ТІ ЕЛ» 08.2008 р.-11.2010 р.

Повне ведення бухгалтерського, кадрового та податкового обліку малого підприємства на загальній системі оподаткування з ПДВ, ЗЕД (діяльність туристичних операторів)

Загальний стаж на посаді головного бухгалтера, заступника головного бухгалтера, єдиного бухгалтера -25 років.

Досвід в такиєх сферах діяльності: медична практика клінічної лабораторії, послуги туристичного оператора, оренда приміщень, реквізиту, транспорту, оптово-роздрібна торгівля

Особисті якості

Порядність, високий рівень відповідальності, скрупульозне ставлення до деталей; уважність; вміння працювати з великим об'ємом інформації; оперативність виконання поставлених завдань; активна життєва позиція; пунктуальність; акуратність; організованість, толерантність і високий рівень суспільної культури.

Додаткові відомості:Характер спокійний, урівноважений, ініціативна, комунікабельна, добросовісна, маю високорозвинене почуття обов’язку. У спілкуванні з колегами доброзичлива, володію високим рівнем культури поведінки та ділового спілкування, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю. Судимості відсутні. Непричетна до корупційних скандалів.

Валентина

Бухгалтер з первинної документації

Київ

60 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 12 годин тому