Працював в 6 компаніях   25 років 10 місяців

Промисловість та Виробництво

Заступник директора з охорони праці

ТОВ "Техіновація"

Промисловість та Виробництво

1 рік

09.2023 - 09.2024

- Керівництво службою охорони праці.- Організація та проведення щорічного навчання з питань охорони праці та перевірка знань уповноважених трудових колективів з питань ОП.- Розслідування нещасних випадків, аварій, професійних захворювань на виробництві, побуті.- Проведення оцінки діяльності підрозділів з питань ОП.- Робота з представниками контролюючих органів.- Проведення атестації робочих місць.- Формування бюджету витрат з охорони праці.- Організація проведення періодичного медичного огляду, ПФЕ, огляд наркологом, психіатром.- Оформлення дозволів, декларацій на виконання робіт підвищеної небезпеки.- Розробка посадових інструкцій та положень дільниць підприємства.

начальник зміни ( в.о. заступника директора ) відділу охорони праці

ДП "Добропіллявугілля - видобуток"

Промисловість та Виробництво

2 роки 8 місяців

01.2021 - 09.2023

Керівництво службою охорони праці.- Організація та проведення щорічного навчання з питань охорони праці та перевірка знань уповноважених трудових колективів з питань ОП.- Розслідування нещасних випадків, аварій, професійних захворювань на виробництві, побуті.- Проведення засідань комітетів з безпеки праці.- Проведення оцінки діяльності підрозділів з питань ОП.- Робота з представниками контролюючих органів.- Проведення атестації робочих місць.- Формування бюджету витрат з охорони праці.

головний фахівець служби охорони праці

тов дтек "добропіллявугілля"

Промисловість та Виробництво

1 рік

01.2020 - 01.2021

- Керівництво службою охорони праці.- Методична та персональна робота з інженерно – технічним та робочим персоналом.- Розслідування нещасних випадків, аварій, професійних захворювань на виробництві, побуті.- Обстеження об'єктів (планові, цільові, комплексні, позапланові перевірки).- Перевірка технічної документації підрозділів на відповідність нормативним актам щодо охорони праці.- Оцінка діяльності директорів підконтрольних підприємств в галузі охорони праці.- Контроль виконання обов’язків старшого надзору підприємств, оцінка діяльності.- Формування звітів по результатам перевірок та проведення комітетів по їх результатам.- Виявлення ризиків неприйнятного рівня та розробка заходів по їх зниженню.- Проведення внутрішніх аудитів Системи управління охороною праці.

начальник зміни ( старший ) відділу охорони праці

тов дтек "добропіллявугілля"

Промисловість та Виробництво

1 рік

01.2019 - 01.2020

- Керівництво відділом.- Організація та проведення щорічного навчання з питань охорони праці та перевірка знань уповноважених трудових колективів з питань ОП.- Розслідування нещасних випадків, аварій, професійних захворювань на виробництві, побуті.- Проведення засідань комітетів з безпеки праці.- Ідентифікації небезпек та оцінка ризиків у галузі охорони праці.- Робота з представниками контролюючих органів.

начальник зміни відділу охорони праці

тов дтек "добропіллявугілля"

Промисловість та Виробництво

6 років

01.2013 - 01.2019

- Обстеження об'єктів (планові, цільові, комплексні, позапланові перевірки).- Перевірка технічної документації підрозділів на відповідність нормативним актам щодо охорони праці.- Розробка інструкцій по професіях з охорони праці.- Розробка планів по введенню в дію міжнародного стандарту OHSAS 18001:2007.- Керівництво розробкою документації, підготовкою робочих місць підприємства для проведення передсертифікаційного та сертифікаційного аудитів, на відповідність міжнародного стандарту OHSAS 18001.- Розслідування нещасних випадків на підприємстві.

гірничий майстер

дхк "добропіллявугілля"

Промисловість та Виробництво

14 років

01.1999 - 01.2013

- Керівництво та контроль за веденням робіт на дільницях.- Контроль за дотриманням правил безпеки.

Ключова інформація

Маю навички практичного управління відділом. Оперативне вирішення поточних проблем. Маю досвід впровадження систем управління відповідно до вимог міжнародних стандартів. Розслідування нещасних випадків на виробництві у якості голови комісії, члена комісії (тяжких, смертельних у наслідок виробничих травм або природньої смерті). Великий досвід роботи з контролюючими органами ( Держпраця, Пенсійний фонд, ДСНС). Проведення та організація внутрішніх аудитів з охорони праці та пожежної безпеки. Знання офісних додатків навички у вирішенні комп'ютерних проблем досвідчений користувач

Навчався в 1 закладі

національна гірнича академія україни

гірничий інженер ( розробка родовищ корисних копалин , охорона праці

4, 1998

Володіє мовами

Українська

вільно

Додаткова інформація

Особисті якості

Працездатність - бажання працювати на результат, здатність швидко вникнути в принципи роботи на новому місці, вміння досягати поставленої мети за допомогою планування та організації особистої діяльності. Робота у колективі. Нагороди: нагрудний знак «Визнання ІІІ ступеня» федерації профспілок України, нагрудний знак «Шахтарська Слава ІІІ ступеня» Міністерства енергетики України. Іноземними мовами не володію. Водійські права категорія В. Особистий транспортний засіб. Закордонний паспорт.

Володимир Валерійович

інженер з охорони праці та промислової безпеки

Вінниця

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 години тому