Ключова інформація

  • Підготовка інгредієнтів для страв
  • Допомога у приготуванні їжі
  • Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
  • Підтримання чистоти на робочому місці
  • Миття посуду та кухонного обладнання
  • Зберігання продуктів згідно з нормами
  • Ведення записів про використані продукти
  • Участь у створенні нових страв

Навчалась в 1 закладі

Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди

Вчитель біології та здоров'я людини

Харків, 2024

Володіє мовами

Англійська

середній

Польська

базовий

Українська

рідна

Анастасія Олексіївна

Помічник кухаря

Костопіль

10 000 грн.

20 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 15 годин тому