Ключова інформація
- Підготовка інгредієнтів для страв
- Допомога у приготуванні їжі
- Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
- Підтримання чистоти на робочому місці
- Миття посуду та кухонного обладнання
- Зберігання продуктів згідно з нормами
- Ведення записів про використані продукти
- Участь у створенні нових страв
Навчалась в 1 закладі
Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди
Вчитель біології та здоров'я людини
Харків, 2024
Володіє мовами
Англійська
середній
Польська
базовий
Українська
рідна
Анастасія Олексіївна
Анастасія Олексіївна
Помічник кухаря
Костопіль
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 15 годин тому