Працював в 1 компанії   4 роки 3 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Су шеф

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 2 місяці

09.2020 - до теперішнього часу

• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації

Анонімний пошукач

Кухар гарячого цеху

Київ

40 000 грн.

19 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому