Працював в 1 компанії   2 роки 4 місяці

Реклама та PR-послуги

Керівник SEO-відділу

Startstemcells

Реклама та PR-послуги

2 роки 3 місяці

04.2022 - 07.2024

Понад 9 років досвіду в SEO, я спеціалізуюся на досягненні виняткових результатів у різних нішах, зокрема, у сферах будівництва, юриспруденції, електронної комерції, медицини, фінансів, страхування, виробництва та ІТ-технологій.
Мої навички включають передові методи оптимізації, поглиблене дослідження ключових слів, ефективне управління проектами та стратегічний аналіз воронки контент-маркетингу.
Маючи успішний досвід у підвищенні видимості в Інтернеті та стимулюванні зростання, я присвячую себе створенню ефективних SEO-стратегій, які забезпечують вимірюваний успіх.
Основні обов'язки:
- Розробка та впровадження довгострокових стратегій просування в Google для SEO-відділу на ринках США, ЄС, СНГ та України.
- Аналізування SEO-тенденції та відповідніх даних для виявлення нових можливостей для зростання.
- Проведення технічного аудиту веб-сайтів проекту для забезпечення оптимальної продуктивності.
- Створювання технічних специфікацій для усунення помилок на веб-сайтах та узгодження з основними вимогами пошукових систем (Google, Yandex, Bing).
- Аналіз профілів конкурентів і розробка персональних стратегій побудови посилань для сайтів, що просуваються.
- Керування SEO-кампаніями для сайту компанії.
- Розробка та реалізація стратегій контент-маркетингу.
- Створення та реалізація стратегій лінкбілдингу.
- Проведення технічних SEO-аудитів для виявлення та вирішення ключових технічних та SEO-проблем.Я
маю глибоке розуміння всіх тонкощів і нюансів просування сайтів (SEO) на найвищому рівні. Впродовж своєї кар'єри я зарекомендував себе як експерт у цій сфері, і підтримую ці навички на високому рівні до сьогодні. Я добре знайомий з алгоритмами просування і всі проекти, якими я займався, виводив у ТОП-1 видачі та перетворював на лідерів ринку.***У липні 2024 року виповнилося 9 років, як я займаюся SEO та інтернет-маркетингом.Завжди в тренді найновіших тенденцій в області просування сайтів (SEO), контекстної реклами та всього інтернет-маркетингу в цілому: MOZ blog, Backlinko, ClickZ, SearchEngineLand, SEOnews, Seearchegines. – всього 62 джерела (на сьогодні)Українською та англійською мовами, моє щоденне чтиво. За день переглядаю близько 200 новин на професійну тематику.

Ключова інформація

PageSpeed Insights / Lighthouse Screaming Frog Keyword Planner Keycollector Google Analytics, SimilarWeb aHrefs Google Search Console SEMRush Google Tag Manager SurferSEO Netpeak spider/checker

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Українська

рідна

Евгений

Seo оптимізатор

Запоріжжя

1 000 $

33 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 день тому