Працювала в 2 компаніях   24 роки 10 місяців

Інше

Головний бухгалтер

Первинна профспілкова організація Незалежної профспілки гірників України шахти "Добропільська""

Інше

1 рік 7 місяців

11.2022 - 06.2024

  • Ведення бухгалтерського обліку; ведення касових та банківських операцій; здійснення банківських операцій в системі Клієнт-Банк; облік ТМЦ, основних засобів; складання авансових звітів; контроль дебіторської та кредиторської заборгованості; нарахування заробітної плати, лікарняних, компенсацій; складання та здача податкової звітності; володію M.E. Doc, Word, Excel, кабінет платника податків; ведення вхідної та вихідної кореспонденції, особових справ працівників, наказів.

Головний бухгалтер

Первинна профспілкова організація Незалежної профспілки гірників України шахти "Білицька "

Інше

23 роки 2 місяці

09.1999 - 11.2022

Ведення бухгалтерського обліку; ведення касових та банківських операцій; здійснення банківських операцій в системі Клієнт-Банк; складання авансових звітів; складання та здача податкової звітності; нарахування заробітної плати, лікарняних, компенсацій.

Ключова інформація

Володію комп'ютером (знання Word, Excel, M.E. Doc); володію оргтехнікою: принтер, сканер, копіювальні обладнання; досвід ведення бухгалтерського обліку від первинної документації до формування та здачі звітності до контролюючих органів; вміння працювати в системі Клієнт-Банк, навички роботи з клієнтами.

Навчалась в 1 закладі

Донбаська державна машинобудівна академія

Облік та аудит

Добропілля , 2005

Олена Вікторівна

Бухгалтер

Ірпінь

25 000 грн.

46 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 1 день тому