Працював в 5 компаніях   1 рік 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail

Кухар гарячого цеху

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

07.2024 - до теперішнього часу

  • Приготування страв на гарячій кухні
  • Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
  • Обслуговування кухонного обладнання
  • Підтримка чистоти на робочому місці
  • Замовлення та прийом продуктів
  • Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
  • Гарантування безпеки харчових продуктів

Кухар універсал

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

04.2024 - 07.2024

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
  • Навчання та керівництво молодшим персоналом

Кухар сушист

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 місяць

02.2024 - 03.2024

  • Приготування суші
  • Підтримання якості та свіжості продуктів
  • Дотримання рецептур та стандартів приготування
  • Організація робочого місця та дотримання чистоти
  • Контроль за процесом приготування страв
  • Ведення інвентаризації продуктів
  • Участь у розробці нових страв і меню

Кухар сушист

Назву компанії приховано

Торгівля роздрібна / Retail

8 місяців

06.2023 - 02.2024

  • Приготування суші
  • Підтримання якості та свіжості продуктів
  • Дотримання рецептур та стандартів приготування
  • Організація робочого місця та дотримання чистоти
  • Закупівля необхідних інгредієнтів
  • Контроль за процесом приготування страв
  • Ведення інвентаризації продуктів
  • Участь у розробці нових страв і меню
  • Демонстрація вмінь у приготуванні страв перед гостями

Кухар сушист

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

03.2023 - 06.2023

  • Приготування суші
  • Приготування сашимі та інших японських страв
  • Підтримання якості та свіжості продуктів
  • Дотримання рецептур та стандартів приготування
  • Організація робочого місця та дотримання чистоти

Ключова інформація

Стресостійкість
Відповідальність
Уважність
Креативність

Додаткова інформація

Особисті якості

Прагну досягти певних висот у цій сфері, завжди прагну більшого, повністю віддаюсь робочому процесу,маю велике бажання навчатися чомусь новому і дізнаватися все більше і більше страв високої кухні,уважний до роботи, подобається вражати людей неймовірним смаком страв,дуже швидко вчусь новому

Анонімний пошукач

Кухар

Кременчук

25 000 грн.

19 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому