Працював в 5 компаніях 1 рік 10 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail
Кухар гарячого цеху
Назву компанії приховано
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
07.2024 - до теперішнього часу
- Приготування страв на гарячій кухні
- Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
- Обслуговування кухонного обладнання
- Підтримка чистоти на робочому місці
- Замовлення та прийом продуктів
- Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
- Гарантування безпеки харчових продуктів
Кухар універсал
Назву компанії приховано
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
04.2024 - 07.2024
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
- Навчання та керівництво молодшим персоналом
Кухар сушист
Назву компанії приховано
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 місяць
02.2024 - 03.2024
- Приготування суші
- Підтримання якості та свіжості продуктів
- Дотримання рецептур та стандартів приготування
- Організація робочого місця та дотримання чистоти
- Контроль за процесом приготування страв
- Ведення інвентаризації продуктів
- Участь у розробці нових страв і меню
Кухар сушист
Назву компанії приховано
Торгівля роздрібна / Retail
8 місяців
06.2023 - 02.2024
- Приготування суші
- Підтримання якості та свіжості продуктів
- Дотримання рецептур та стандартів приготування
- Організація робочого місця та дотримання чистоти
- Закупівля необхідних інгредієнтів
- Контроль за процесом приготування страв
- Ведення інвентаризації продуктів
- Участь у розробці нових страв і меню
- Демонстрація вмінь у приготуванні страв перед гостями
Кухар сушист
Назву компанії приховано
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
03.2023 - 06.2023
- Приготування суші
- Приготування сашимі та інших японських страв
- Підтримання якості та свіжості продуктів
- Дотримання рецептур та стандартів приготування
- Організація робочого місця та дотримання чистоти
Додаткова інформація
Особисті якості
Прагну досягти певних висот у цій сфері, завжди прагну більшого, повністю віддаюсь робочому процесу,маю велике бажання навчатися чомусь новому і дізнаватися все більше і більше страв високої кухні,уважний до роботи, подобається вражати людей неймовірним смаком страв,дуже швидко вчусь новому
Анонімний пошукач
Кухар
Кременчук
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому