Працював в 1 компанії 5 років 9 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Керівник виробництва
КОПА, ГРК
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 8 місяців
03.2019 - до теперішнього часу
- Управління виробничим процесом та організація виробництва
- Координація діяльності виробничих підрозділів
- Контроль якості надання послуги
- Ведення документації та звітності по виробництву
- Управління персоналом та розвиток команди
- Забезпечення дотримання стандартів безпеки праці
- Робота в ресторані а саме:
- Контроль за якістю страв та рівнем обслуговування
- Складання меню
- Розробка та введення технологічних карт
- Підбір персоналу
Навчався в 1 закладі
Львівський національний університет імені Івана Франка
Геологічний
Львів, 2009
Андрій
Андрій
Продавець-касир, оператор азк
Львів
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому