Працював в 1 компанії   5 років 9 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Керівник виробництва

КОПА, ГРК

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 8 місяців

03.2019 - до теперішнього часу

  • Управління виробничим процесом та організація виробництва
  • Координація діяльності виробничих підрозділів
  • Контроль якості надання послуги
  • Ведення документації та звітності по виробництву
  • Управління персоналом та розвиток команди
  • Забезпечення дотримання стандартів безпеки праці

  • Робота в ресторані а саме:
  • Контроль за якістю страв та рівнем обслуговування
  • Складання меню
  • Розробка та введення технологічних карт
  • Підбір персоналу
  • Розв'язання технічних та економічних питань
  • Навчався в 1 закладі

    Львівський національний університет імені Івана Франка

    Геологічний

    Львів, 2009

    Андрій

    Продавець-касир, оператор азк

    Львів

    37 років

    повна зайнятість

    Оновлено 2 місяці тому