Працював в 3 компаніях   12 років 9 місяців

Інше, АПК (Агропромисловий комплекс)

Менеджер проектів

ГО Бюро гендерних стратегій і бюджетування

Інше

1 рік 7 місяців

02.2023 - до теперішнього часу

2023-2024 координаторка 4 шелтерів в Полтавській області у межах програми для внутрішньо переміщених осіб у рамках проєкту “ Запровадження стратегії багатосекторної допомоги в умовах надзвичайної ситуації для забезпечення підтримки та захисту ВПО з особливою увагою на психічне здоров’я та психосоціальну підтримку (MHPSS) в умовах збройного конфлікту, що фінансується Farmamundi та Радою міста Мадрид (Муніципалітет Мадрид). Координатор 2 шелтерів в місті Полтава і Миргород для внутрішньо переміщених осіб в межах проєкту «ПІДТРИМКА ЖІНОК І ДІВЧАТ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ В УКРАЇНІ», який фінансується Європейським союзом. Для жінок і їх родин було організовано безкоштовне проживання, закриття їх базових потреб, психологічна і юридична допомога. З березня 2023 адміністратор в Програмі сімейного відпочинку Farma camp Senegal relax який проводився ГО Бюро гендерних стратегій і бюджетування у рамках проєкту «Запровадження стратегії багатосекторної допомоги в умовах надзвичайної ситуації для забезпечення підтримки та захисту ВПО з особливою увагою на психічне здоров’я та психосоціальну підтримку (MHPSS) в умовах збройного конфлікту, що фінансується Farmamundi та Радою міста Мадрид (Муніципалітет Мадрид)». В рамках цієї програми був організований відпочинок для жінок і їх родин з числа ВПО або родин, які проживають в зоні бойових дій.Листопад 2023-квітень 2024 була керівницею проєкта «Багатосекторальна допомога та захист внутрішньо переміщеним особам, зміцнення охорони психічного здоров'я з застосуванням гендерно-орієнтованого підходу в Сумах та Полтаві, Україна», за фінансуванням Farmamundi та Регіонального міністерства президентства Астурії. Проводили освітні програми для жінок і для дітей, також психо-емоційно розвантажувальні програми.

Лаборант

Агромол

АПК (Агропромисловий комплекс)

4 роки 1 місяць

08.2020 - до теперішнього часу

Контроль продукції на виробництві. Аналізи. Звітність.

Мерчендайзер

Агроиндустриальный холдинг МХП

АПК (Агропромисловий комплекс)

8 років 6 місяців

09.2010 - 03.2019

Викладка товарів, стеження за строками придатності, ротація. Замовлення, повернення, комунікація з менеджерами Horeca. Була підвищена до торгового представника.

Ключова інформація

Професійні навички. Досвідчений користувач ПК, володіння оргтехнікою, володіння Canva, вміння працювати з аудиторією. Особисті навички. Стресостійкість, емпатія, вміння працювати в команді, здатність до самоорганізації, відповідальність.

Навчався в 2 закладах

Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди

Психологія

Харків, 2025

Донецький Національний Університет

біологічний, біологія

Донецк, 2010

Володіє мовами

Англійська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Тренінг з міжнародного гуманітарного права

Полтава, 2023

HACCP

2019

Прослухали тренінги з безпеки харчових продуктів.

Валерія

менеджер

Ужгород

20 000 грн.

36 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому