Працював в 1 компанії   -124 роки

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Піцейола

DovasPizza

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

02.2024 - 01.1900

Я працював на посадах:
помічник Піцейоли, потім Піцейоло, на разі працюю Адміністратором.
Також маю досвід праці Помічником Кухаря і Пекарем.
Без шкідливих звичок, відкритий до нового.
• Приготування тіста для піци та розкатування його в плоскі кола
• Нанесення соусів та намазування начинок на піцу
• Додавання сирів та інших інгредієнтів на піцу згідно з рецептами
• Робота з печами для піци та контроль процесу приготування
• Організація та контроль якості готових піц перед подачею
• Взаємодія з клієнтами для прийому замовлень та рекомендацій по стравам
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
• Виконання графіку роботи та дотримання стандартів піццерії
• Участь у підготовці та виконанні нових рецептів та інновацій в меню
• Співпраця з іншими членами кухонного персоналу для ефективного функціонування кухні

Ключова інформація

• Навички роботи на кухні
• Вміння дотримуватися рецептів
• Чистота та організація
• Командна робота
• Відкритий до нового
• Без шкідливих звичок
• Комунікаційний
• Легко находжу спільну мову
• Швидко навчаюсь

Навчався в 1 закладі

Державний навчальний заклад "Черкаське вище професійне училище"

Пекарь/Кондитер

Черкаси, 2023

Додаткова інформація

Особисті якості

Без шкідливих звичок Активний Готовий навчатися новому Відкритий

Антон Андрійович

Піцайоло

Черкаси

15 000 грн.

19 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому