Працював в 3 компаніях   18 років 4 місяці

Консалтинг / Аудит, Промисловість та Виробництво

Директор

ТОВ "Прогресивний менеджмент"

Консалтинг / Аудит

13 років 6 місяців

03.2011 - до теперішнього часу

Створено бізнес із нуля. На даний момент в активі сотні реалізованих проектів з розробки бізнес-планів, фінансових моделей та інших проектів. Компанія займає гідне місце на ринку як один з найбільш професійних та надійних партнерів у своїй сфері діяльності.

Генеральний директор, голова правління

ВАТ «ЗАПОРІЖБУДДЕТАЛЬ»

Промисловість та Виробництво

4 місяці

06.2008 - 10.2008

За 4 місяці я встиг лише увійти в курс справ, розпочати перетворення в організації та передати посаду назад колишньому директорові. Я наймався як кризовий менеджер і спеціаліст з управління бізнесом, що розвивається, для модернізації підприємства, глибокої реорганізації бізнесу і виведення його на певні фінансові показники. Для цього узгоджувалась певна інвестиційна програма. В умовах світової фінансової кризи, що насувається, власники все заморозили, тому висококваліфікований менеджер з високою зарплатою був вже не потрібен.

Генеральний директор

ЗАВОД «ВІРТО»

Промисловість та Виробництво

4 роки 3 місяці

12.2003 - 03.2008

1. Підприємство з 30-го місця у рейтингу вийшло на позиції лідера з обсягів виробництва та продажу, стало лідером Українського ринку та одним із найбільших підприємств галузі в Європі.

2. Організовано роботу відділів продажу, маркетингу, планування та логістики, рекламаційного, технічного контролю.

3. Реорганізовано роботу відділів конструкторського, інформаційних технологій, поставок, складу готової продукції.

4. Впроваджено процесне управління, проведено міжнародну сертифікацію.

5. Організовано підприємство з роздрібного продажу та монтажу вікон.

6. Впроваджено управлінський облік.

7. Створено автоматизоване виробництво склопакетів.

8. І багато іншого (докладніше у супровідному листі).

Ключова інформація

1. Загальне управління. Маю глибокі знання та значний досвід у галузі управління виробничим підприємством у всіх аспектах його діяльності за чисельності штату до 1000 осіб. З функціональних областей маю найглибші знання та досвід у галузі організаційного управління людьми, стратегічного та тактичного маркетингу, фінансового та інвестиційного менеджменту.

2. Кризовий менеджмент. Маю успішний досвід управління кризовими ситуаціями в умовах, що динамічно змінюються, з метою стабілізації процесів і подолання негативних наслідків.

3. Управління змінами. У ролі Change Manager почуваюся як риба у воді, тому що це моя галузь природних здібностей та напрацьованих навичок. Із задоволенням займаюся подібною роботою, і що складніше, то цікавіше, тим більше задоволення від досягнутого.

4. Прогнозування. Моя діяльність у консалтинговому бізнесі значною мірою передбачає фінансовий та маркетинговий аналіз, а також фінансове моделювання та прогнозування. У цій галузі я без хибної скромності вважаю себе експертом високого рівня.

5. Також маю в достатньому обсязі знання та навички у галузі логістики, кадрового, виробничого, інноваційного менеджменту.

6. Маю досвід розробки та впровадження на підприємствах процесного менеджменту, сертифікації за українським та міжнародним стандартом системи менеджменту якості ISO 9001.

7. Великий досвід щодо підбору управлінців середнього та вищого рівня. У більшості випадків правильно оцінюю професійний рівень та потенціал підлеглих, створюю команду на основі мотивації до досягнення основних цілей, завдань компанії та сприятливого морального клімату.

8. Знаю в теорії та використав на практиці елементи управлінських моделей для підвищення ефективності бізнесу таких як:BSC (Balanced Scorecard) – Збалансована система показників (ССП).JIT (just-in-time) – Логістична концепція «точно вчасно».KPI (Key Performance Indicators) – Ключові показники ефективності (КПЕ).BPR – Business Process Reenginering – Реінжиніринг бізнес-процесів.MBO (Management by Objectives) - Управління цілей.

9. Великий, різноманітний і успішний досвід ведення переговорів із постачальниками, клієнтами, акціонерами, держ. чиновниками, представниками контролюючих органів, силовиками тощо.

10. Маю успішний досвід виступів перед великими аудиторіями.

11. Маю багатий досвід розробки професійних бізнес-планів за міжнародними стандартами у різних галузях бізнесу в Україні та за кордоном. У моєму активі сотні розроблених бізнес-планів, фінансових моделей під отримання прямих інвестицій, кредитів, грантів в Україні, ЄС, США, Африці, Азії, Океанії із сумами інвестицій до 3 млрд. доларів.

12. Я є автором понад 10 статей з менеджменту, опублікованих у журналах «Das Management», «Новини менеджменту», а також на управлінських порталах в Інтернеті.

Володіння окремими професійними навичками на експертному рівні

  • Управління робочим часом
  • Управління психологічним станом
  • Виділення пріоритетів
  • Планування
  • Ухвалення рішень
  • Постановка завдань
  • Контроль виконання завдань
  • Проведення переговорів
  • Управління зборами
  • Систематизація
  • Мотивація персоналу
  • Проведення управлінських бесід
  • Управління у критичних та стресових ситуаціях

Додаткові знання та навички, що підвищують особисту ефективність

  • Просунутий користувач у всіх програмах MS Office, а MS Excel – досконало.
  • Дуже великий досвід розробки різноманітних фінансових моделей для різних видів бізнесу. Самостійно розробив програму для оцінки та аналізу інвестиційних проектів, прогнозування фінансових результатів на базі MS Excel.
  • Іноземні мови. Останній рік займався вивченням та вдосконаленням англійської мови. Нині рівень володіння мовою А2 (Elementary) – В1 (Intermediate). Мета – протягом року дійти рівня В2 (Upper Intermediate), щоб вільно спілкуватися з носіями мови.


Навчався в 1 закладі

Далекосхідний державний університет

Фізичний факультет

Владивосток, 1984

Володіє мовами

Англійська

середній

Самостоятельное изучение онлайн и оффлайн

Додаткова інформація

Цінні якості

Маю аналітичний склад розуму, підвищену працездатність, стресостійкість. Завжди орієнтований на творення, розвиток, високі результати, якісну роботу. Найкращі результати показую за ясності цілей та достатньої мотивації. Добре розвинена інтуїція.

Сміливо приймаю на себе відповідальність, коли вона прозора та збалансована з правами та повноваженнями.Найбільш цінною своєю якістю вважаю здатність досягати результату навіть у найнесприятливіших обставинах.

Також сильною своєю стороною вважаю поєднання хорошої теоретичної підготовки, здатності розробляти ефективні плани дій і, найважливіше, ефективно їх реалізовувати у межах наявних ресурсів.

Не палю, веду здоровий спосіб життя.

Слабкі сторони

  • Не володію вільно жодною іноземною мовою.
  • Відсутня розмовна практика літературною українською мовою (не суржиком).
  • Так і не освоїв десятипальцевий метод друку.

Ігор

Генеральний директор

Дніпро

3 000 $

59 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 днів тому