Працював в 5 компаніях   5 років 6 місяців

IT, Промисловість та Виробництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Керівник группи впровадження

ТОВ А5 Solutions

IT

5 місяців

04.2024 - до теперішнього часу

- визначав стратегію та планування впровадження А5Бухгалтерія за проектами, складав цінові пропозиції ;- здійснював налагодження контролю за роботою фахівців з впровадження, оформлення техничної документації;- проводив налагодження процесів навчання, онбордінгу;- організував методологічне консультування та відслідковування змін законодавства;- успішно спілкувався з клієнтами, проводив презентації А5 Бухгалтерія. Методології, інструменти: Agile, Scrum, JIRA; Redmine, Visio.

Впроваджено новий продукт: модуль "Транспорт", модуль "РРО". Проведено дослідження 13 підприємств у том числі пром.ритейлера з топ-5. За наслідком досліджень укладено договорів на впровадження 6.2.мл.грн. Розпочато впровадження А5.ERP найбільшому поліграфічному підприємстві України.

Головний бухгалтер. Консультант з впровадження BAS КУП (1С),

ТОВ «ДОК.ЮА» https://doc.ua/ https://likarni.com/

IT

8 місяців

07.2023 - 03.2024

Фінзвітність по П(С)БО України, ПДВ, податок на прибуток , правовий режим Дія Сіті, ФОП 3 група. Адміністрування ПДВ: зареєстрована у ДПІ таблиця платника податку ПДВ, розблоковано 120+ податкових накладних. Сім юр.осіб. Два ФОП єдиний податок 3 гр.5%Самостійне впровадження облікових процесів у 1С BAS КУП (Адміністрування у контурі регламентованого обліку ERP КУП, блоки: продаж, блок закупок, склад та доставка, казначейство, зарплата-кадри, виробництво, НСІ та адміністрування. ) Робота з платіжними системами - еквайринг. Супровід користувачів рішення BAS КУП. Налаштування обліку ПДВ. Виявлення потреб та постановка технічних завдань програмістам з оптимізації бізнес-процесів. тел.097 924-15-38

Головний бухгалтер.Консультант з впровадження BAS КУП (1С),

ТОВ ТЕРМОФОРМАТ https://termoformat.com.ua/ua/

Промисловість та Виробництво

8 місяців

11.2022 - 07.2023

Фінзвітність по П(С)БО України , ПДВ, податок на прибуток, ФОП 3 група. Адміністрування ПДВ: зареєстровані дві таблиці платника податку ПДВ, розблоковано 300+ податкових накладних. Самостійне впровадження облікових процесів у 1С BAS КУП ( Адміністрація в контурі регламентованого обліку ERP КУП, блоки: продаж, блок закупок, склад та доставка, казначейство, зарплата-кадри, виробництво, НСІ та адміністрування. ) Створення видів цін та формування прайсс -листів. Доопрацьовання документи для відділу продаж. Супровід користувачів рішення BAS КУП. Налаштування обліку ПДВ. Виявлення потреб та постановка технічних завдань програмістам з оптимізації бізнес-процесів, інтеграція облікових процесів BAS КУП с LiqPay , РРО «Веб-чек» , інтернет- еквайринг.

Головний бухгалтер.Консультант з впровадження BAS КУП (1С),

ТОВ АГРО-БЕССОН Україна http://agro-besson.com.ua/

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

6 місяців

12.2021 - 06.2022

Фінзвітність по П(С)БО України, ПДВ, податок на прибуток, ФОП 3 група. Облік-ЗЕД. Самостійне впровадження облікових процесів у 1С BAS КУП (Перенесення залишків з УТП 1С8.2. УТП. Адміністрація в контурі регламентованого обліку ERP КУП, блоки: продаж, блок закупок, склад та доставка, казначейство, зарплата-кадри, виробництво, НСІ та адміністрування. Налаштування типових цін та формування прайс-листів. Супровід користувачів рішення BAS КУП

Головний бухгалтер

ООО "КОМПАНИЯ ИНПЛАСТ" https://rainway-shop.com.ua/

Промисловість та Виробництво

2 роки 11 місяців

12.2018 - 11.2021

Чотири юридичні особи та 3 ФОП. Фінзвітність по П(С)БО України, ПДВ, податок на прибуток, ФОП 3 група 5%. Облік-ЗЕД. Розблоковано 40+ податкових накладних. Пройшов документальну перевірку ДПСУ та Держ. Аудит Служби України.Підбір персоналу до бухгалтерської служби - відсутність негативних відгуків про бухгалтерську службу від внутрішніх клієнтів. Зворотній зв'язок картки внутрішнього клієнта. Закриття періодів в обліковій програмі протягом після 5 робочих днів після завершення облікового періоду. Розробка та успішне впровадження облікової політики підприємства - розроблено та прийнято наказ про облікову політику. Організація-отримання (підтвердження у у Держ.Аудит Службі) карантинної допомоги на 4,7 мл.гривень. Комунікація з банківськими установами – підготовка документів на отримання кредитів. Впроваджено облікові процеси в ERP BAS (Бухгалтерський облік, облік податкових зобов'язань та кредиту, потокові ремонти, контроль за первинними документами продажів, повернень, витрат, облік МОЛ необоротних активів); облік вхідних-вихідних первинних документів. Постановка завдань програмістам з оптимізації облікових процесів. Розробка успішних схем оптимізації оподаткування. Організація комунікацій із торгово-виробничими підрозділами компанії. Розробка та впровадження проекту з реструктуризації, організація «Коворкінг Центру».

Ключова інформація

Досвід роботи головним бухгалтером у торгово-виробничих компаніях з кількість людей 1500+ і великою номенклатурою товарів(послуг) більше як 20 років; Знання всіх ділянок бухгалтерського обліку. Практичний досвід створення з нуля фінансового та управлінського обліку на новоствореному підприємстві; управління штатом бухгалтерської служби до 13 осіб. Розробка облікової політики та контроль правильності відображення у бухгалтерському обліку господарських операцій. Навички опису-побудови бізнес-процесів. Підготовка проектів наказів, положень, операційних регламентів, інструкцій та інших документів у діяльності фінансового департаменту.Успішний досвід впровадження регламентованого обліку у 1С ERP BAS (КУП) , досвід роботи с програмним продуктом BAS 6 років. Самостійне впровадження облікових процесів у 1С BAS КУП ( Адміністрація в контурі регламентованого обліку ERP КУП, блоки: продаж, блок закупок, склад та доставка, казначейство, зарплата-кадри, виробництво, НСІ та адміністрування. ) Супровід користувачів рішення BAS КУП. Виявлення потреб та постановка технічних завдань програмістам з оптимізації бізнес-процесів, інтеграція облікових процесів BAS КУП с LiqPay , РРО «Веб-чек» , інтернет- еквайринг, МЕДОК, звітність по ПДВ, податок на прибуток та інше.

тел: 097 924-15-38

Навчався в 1 закладі

Прикарпатский институт имени Михаила Грушевского Частного акционерного общества "Высшее учебное заведение" Межрегиональная академия управления персоналом "

Єкономіст

Львів, 2002

Володіє мовами

Англійська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Облік в роздрібній торгівлі в прикладних рішеннях BAS УТ, BAS КУП, BAS ERP

2024

Налаштування параметрів системи роздрібного обліку;налаштування застосування автоматичних знижок та формування роздрібних цін продажу;реєстрація та облік подарункових сертифікатів;налаштування бонусних програм та використання карт лояльності;оформлення продажів з використанням еквайрингових терміналів та фіскальних реєстраторів;облік надходження товару в роздрібні точки (магазини);відображення продажу з використання робочого місця касира (створення Чеків ККМ, внесення оплати за товар готівкою або безготівкові розрахунки);аналіз роздрібних продажів.

Оперативний контур прикладного рішення BAS ERP

2023

Практичне освоєння функціональних можливостей прикладного рішення BAS ERP (2.1/2.5) на конкретних прикладах, що охоплюють весь цикл роботи підприємства. Набуття цілісного і правильного розуміння базових принципів і особливостей використання програми як інструменту вирішення наступних завдань:відображення господарських операцій в оперативному обліку;виписки власних і реєстрації отриманих первинних документів;реєстрація планованих операцій відвантаження та оплати;виконання регламентних облікових операцій;контроль та аналіз результатів діяльності компанії.

«Регламентований облік до прикладного рішення "BAS ERP»

2022

Практичне освоєння механізмів бухгалтерського обліку у прикладному рішенні BAS ERP. Основні принципи та методи ведення регламентованого обліку у прикладному рішенні BAS ERP; налаштування облікової політики організації, правил обліку номенклатури, розрахунків із контрагентами, доходів і витрат; виконання налаштування та відображення в обліку основних господарських операцій по виробництву в BAS ERP;  методика обліку ПДВ і взаєморозрахунків з контрагентами;  налаштування та виконання типові операції з обліку основних засобів та нематеріальних активів; налаштування рахунків обліку для формування бухгалтерських проводок; перевірка проводок та аналіз даних бухгалтерського обліку; формування регламентованої звітності.

Основні концепції проектного менеджменту( впровадження ПО "BAS ERP» )

2021

Отримано базові знання в області управління проектами автоматизації. Вивчення основних інструментів управління проектами та закріплення знань на практиці (в рамках практичного заняття на курсі). Вивчено основні інструменти проектного управління, адаптованих до специфіки проектів автоматизації на базі матеріалі   Керівництва PMBOK (Керівництво до Зводу знань з управління проектами), розробленому Інститутом проектного управління PMI (USA).

Управління дебіторською заборгованістю та кредитування IAPBE

2020

Інструменти скорочення касових розривів, простроченої та безнадійної заборгованістю. Реалізувати потенціал продажу. Шляхи зменшення витрати на обслуговування дебіторської заборгованості. Знаходження оптимальні умови роботи із клієнтами.

"Практика бюджетування у компанії: від складання до контролю за виконанням"

2020

Застосування системи бюджетного управління компанією - кільце бюджетного управління. Бюджетування як ефективний інструмент управління компанією. Методологія складання та узгодження операційних бюджетів, складання ланцюжка узгоджених бюджетів, які «випливають» один з одного, починаючи з бюджету основного бюджетного чинника. Організація складання: бюджет продажів, бюджет запасів готової продукції, бюджет виробництва, бюджет використання основних матеріалів, бюджет запасів матеріалів, бюджет витрат на придбання матеріалів, бюджет витрат на працю основних виробничих робітників, бюджет виробничих накладних витрат, бюджет виробничої собівартості, бюджет запасів на кінець періоду , бюджет дебіторської заборгованості, бюджет оплати покупців, бюджет взаєморозрахунків за матеріалами, бюджет виплати заробітної плати, бюджет оплати виробничих накладних витрат. 

Навчання по програмі . «Управлінський облік – 1» з метою отримання сертифікату САР

2019

Базовий курс з управлінського обліку відповідно до міжнародних кваліфікаційних вимогах програми CAP/CIPA, а також сучасній бізнес-практиці. Курс охоплює класифікацію та методи розподілу витрат, аналіз беззбитковості "витрати - обсяг - прибуток", організацію бюджетування на підприємстві та використання гнучких бюджетів. Прийняті підходи до прийняття рішень щодо довгострокових капіталовкладень та ціноутворення. Налаштування системи калькулювання витрат, а також переваги та недоліки системи калькулювання собівартості продукції. Вивчено облік нормативних та наднормативних втрат, а також облік комплексного виробництва.

Навчання по програмі "Стандарты МСФО-1". з метою отримання сертифікату САР

2019

Основний курс з бухгалтерського обліку з Міжнародних Стандартів Фінансової Звітності (МСФЗ). Програма курсу ґрунтується на міжнародних кваліфікаційних вимогах програми CAP/CIPA, а також сучасній бізнес-практиці.Курс для бухгалтерів, а також представників фінансово-економічних департаментів, пов'язаних із МСФЗ, .В курсі детально розгляното повна облікова політика підприємства та основні звіти (P&L, Balance, Cash flow), поточні/довгострокові активи, оренда, фінінструменти, дисконтування, процентні ставки, зобов'язання та капітал, консолідація та об'єднання бізнесу.

Підготовка по програмі LAВA.(Київ) "Основи управлення проектами"(Київ)

2018

Управління проектом та ключові скіли проджект-менеджера. Процес ініціації проектів: збір даних принципи створення проектної документації. Основи Agile-методології складові фреймворку Scrum як адаптувати проектну роботу до вимог Agile.  Реєстр ризиків , як аналізувати ризики на проекті.

Додаткова інформація

Увлечения и интересы

Спорт

Алексей

Головний бухгалтер.

Київ

60 000 грн.

50 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 2 години тому