Працював в 1 компанії   12 років 9 місяців

Медіа / ЗМІ

Директор продакшну

LoStudio

Медіа / ЗМІ

12 років 8 місяців

01.2012 - до теперішнього часу

Засновник стартапа для українців що виїхали за кордон під час війни. З 02.2022 Створення ресурсу для допомоги українцям - "Хелпер української родини" ( https://lostudio.pp.ua ). Запуск онлайн проєкту з вивчення українського "Букваря" для діток 4-6 років "Читаю з Левом" ( https://lostudio.pp.ua/chutayu ) що вимушено покинули Україну . Ну і багато іншого. Повне резюме можу скинути якщо буде у цьому потреба.

Режисер постановник, продюсер, режисер монтажа, оператор, фотограф, журналістс 01.2012 по наст. время (12 лет 8 месяцев)ЗМІ, медіа. Тут можна ознайомитись з моїми старими роботами до 2020 року:https://lostudio.jimdo.comУ 2019 працював на телеканалі ATR (режиссер, продюсер, режисер монтажу) https://lostudio.jimdofree.com/видео/2020 - проект ютуб каналу для Ектора Хименес-Браво (продюсер, режисер, режисер монтажа, оператор та іноді фотограф). https://www.youtube.com/playlist?list=PLyEmZRpFF5QRaH5f3hJcag9ANPThhv0Lg2022-2023 Мої роботи у складі української делегації на Студентських іграх та міжнародних змаганнях (відеомейкер, фотограф, реж. монтажа):https://fb.watch/iwdE14TlvK/https://fb.watch/iwdT2p618A/

Ключова інформація

Давно захоплююся фотографією ще з дитинства, коли була чб плівка і про цифру навіть не могли подумати. 15 років тому зайнявся монтажем відео та зйомкою відео сюжетів. З того часу мені все ще цікаво робити картинку красивою і цікавою. Буду радий допомогти організувати процеси для отримання цікавого та якісного контенту.

Навчався в 1 закладі

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Інститут енергоменеджменту та енергозбереження

Київ, 2002

Володіє мовами

Англійська

середній

805969

Andrii

Арт Директор

Київ

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 днів тому