Працював в 6 компаніях   21 рік 8 місяців

Промисловість та Виробництво

Технічний директор

Юнігран-Сервіс ТОВ

Промисловість та Виробництво

9 років 7 місяців

06.2014 - 01.2024

Забезпечення роботи 102 гірничо-видобувних підприємств (кар'єрів та гірничо-збагачувальних комбінатів) у 18 областях України , постачання та виробництво вибухових матеріалів, виконання бурових та вибухових робіт.Розробка, функціювання та схвалення "Системи управління якістю ISO 9001", Проведення оцінки відповідності та сертифікації продукції в Україні та Європі. Атестація робочих місць, проектування бурових та вибухових робіт, робота із постачальниками , контроль якості та функціювання виробничої лабораторії. Розробка і застосування методик виконання процесів та техногенної безпеки. Поточне та стратегічне планування, організація та налаштування систем звітності, виконання бізнес-планів. Планування та контроль поточних, планових та капітальних ремонтів, Оновлення обладнання, вибір та застосування сучасних методів, способів виробництва і технологій. Оцінка економічної ефективності виробництва та підготовка розрахунків і калькуляцій. Співпраця із замовниками, контроль виконання договорів, закриття актів виконаних робіт, контроль якості , зворотній зв'язок із персоналом. Проведення регулярних нарад із персоналом та провідними фахівцями. Просування послуг та продукції компанії, участі у виставках, конференціях, спілкування із клієнтами та потенційними замовниками. Розширення бізнесу, нові проекти, нова продукція, нові ринки збуту та застосування.

Головний інженер

Юнігран-Сервіс ТОВ

Промисловість та Виробництво

5 років 3 місяці

03.2009 - 06.2014

Вибір та обгрунтування технології виробництва, проектні роботи, експертна оцінка документації, підбір будівельних компаній та контроль всіх етапів будівництва, монтаж обладнання та пуско-наладочні роботи. Ввод обладнання в експлуатацію, підбір та навчання персоналу, проведення контрольних, опитно-промислових та виробничих випробувань. Допуск обладнання до застосування, отримання дозвільної документації на обладнання та роботи підвищеної небезпеки. Запуск та функціювання виробництва. м.Київ

Головний інженер

Укрвибухбуд ВАТ

Промисловість та Виробництво

11 місяців

04.2008 - 03.2009

Технічне керування всіма підпорядкованими виробничими підприємствами, проектування робіт, експертна оцінка технічної документації, технічний контроль ведення підрядних робіт, робота із дозвільною документацією та контролюючими органами, м.Київ

Директор Спеціалізоване виробниче підприємство №4

СВП №4 ВАТ Укрвибухбуд

Промисловість та Виробництво

3 роки 4 місяці

12.2004 - 04.2008

Керівництво виробничим підприємством, співпраця із замовниками, постачальниками, комерційна діяльність, м.Дніпро

Заступник директора

СВП№4 ВАТ Укрвибухбуд

Промисловість та Виробництво

11 місяців

01.2004 - 12.2004

Організація робіт всіх виробничих дільниць, складів, майстерень, тощо, м.Дніпро

Начальник виробничої дільниці

СВП №4 ВАТ Укрвибухбуд

Промисловість та Виробництво

1 рік 7 місяців

06.2002 - 01.2004

Безпосереднє виконання робіт на об’єкті, м.Дніпро,

Ключова інформація

Комунікабельний, педантичний, здатний вникати в проблему до дрібниць, вміння налагоджувати виробництво від вибору технологій, закупівлі обладнання, будівництва цехів, введення обладнання в експлуатацію, організація пуско-наладочних робіт, випуск готової продукції, організація і контроль якості послуг і продукції, сертифікація продукції на Європейському та Українському ринках, до щоденного випуску якісної продукції. Вміння організовувати працю суміжних відділів, служб та підрозділів підприємства. Організація та проходження аудитів і перевірок. Розробляти та втілювати різноманітну технічну документацію а саме : технічні регламенти, директивні технологічні процеси, технологічні інструкції, методики випробувань та застосувань, порядки виконання тощо. Вмію організовувати навчання персоналу та постійне підвищення його кваліфікації. Вміння забезпечити безперебойні цикли виробництва, постачання сировини, відвантаження готової продукції, виконання робіт згідно до графіків. Організувати ремонтні роботи обладнання як планові так і аварійні. Вирішувати кадрові питання та підготовку запасного персоналу. Швидко навчаюсь та переймаю позитивний опит.

Навчався в 2 закладах

Національний Гірничий Університет

Гірничий/Розробка родовищ корисних копалин з відзнакою

Дніпро, 2002

Національна Гірнича Академія України

Гірничий/розробка родовищ корисних копалин з відзнакою

Дніпро, 2001

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат учасника Всеукраїнської науково-технічної конференції "Сучасні методи ведення буро-вибухових робіт та економічна і техногенна безпека .

Київ, 2021

Актуалізація виробничих норм до Європейського регламенту виробництва вибухових речовин, обговорення аспектів сертифікації продукції для Європейського ринку, Питання безпеки праці та техногенної безпеки підприємства.

- Сертифікат учасника Всеукраїнської науково-технічної конференції "Сучасні методи ведення буро-вибухових робіт та безпека застосування гранульованих та емульсійних вибухових речовин"

Кременчук-Свалява, 2017

Адаптування до змін в законодавстві у сфері виробництва вибухових речовин, актуалізація власної технічної документації , технічних регламентів, директивних-технолочічних процесів, інструкцій та порядків. Підготовка підприємства до  розробки та введення Системи Управління Якістю ISO 9001.

Сертифікат учасника Europian Federation of Explosives Engineers ,World conference on explosive and blasting

Lion/France, 2015

Вивчення надсучасних методів та технологій, налагодження контактів із виробниками та постачальниками, застосування набутого опиту на власному виробництві, вивчення та застосування технологій актуальних для Українського ринку.

Сертифікат учасника Міжнародної науково-технічної конференції " Сучасні технології ведення буро-вибухових робіт, їх економічна ефективність".

Burgas/ Bulgaria, 2014

Вивчення та застосування сучасних технологій і обладнання у сфері виробництва вибухових речовин, налагождення міжнародних контактів у бізнес-сфері, обговорення питань екології та безпеки праці.

Диплом AKZO NOBEL Expancel, участь в семінарі "Мікросфери EXPANCEL у промислових вибухових речовинах"

Barcelona. Spain, 2012

Практичні переваги та сучасні методи застосування полімерних мікросфер у виробництві, безпека поводження та специфіка і особливості роботи в хімічних сумішах. Налагодження роботи із технологами, інженерами та технічними фахівцями заводу-виробника.

Аналіз роботи різного типу обладнання та економічне обгрунтування технологій та компонентів.

Europian Federation of Explosives Engineers ,World conference on explosive and blasting

LISBON, PORTUGAL, 2011

Ознайомлення з передовими технологіями у галузі , налагодження ділових зв'язків, пошук постачальників обладнання та сировини

Додаткова інформація

Стажування

Tread Corporation .Roanoke.USA

Atlas Copco . Оrebro. Sweden

Nelson Brothers . Cherokee. USA Birmingen. USA Perish. USA

Transmanut. Sorbies. France

Vak Kimsa. Barcelona. Spain

WeldingStar . Dembica. Poland

Trade Star . Salt Lake City . USA

ORICA. Humenne. Slovakia / Czech republicNitroerg. Bierun . Poland

HM Explosives . Ismir. Turkie

Посвідчення водія

Категорія - B, B1, C, C1, D,D1

Спеціальне навчання та посвідчення

- постійний член Міжнародної асоціації інженерів-вибуховиків

- член Европейської Асоциації інженерів- вибуховиків

- Аудитор системи управління якістю ISO 9001

- посвідчення керівника вибуховими роботами

Сергій

Технічний керівник

Київ

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 дні тому