Працювала в 7 компаніях   24 роки 4 місяці

Інше, Будівництво, Промисловість та Виробництво, АПК (Агропромисловий комплекс), Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Голвний бухгалтер

ТОВ

Інше

7 місяців

10.2023 - 05.2024

Діяльність підприємства: Виробництво. Оптова торгівля. Видобуток осадочних порід.
Обов'язки: -ведення бух. обліку в повному об'ємі; -формування собівартості продукції власного виробництва; -подання фінансової, податкової, статистичної та ін. звітності; -облік кадрів; -складання наказів: з основної діяльності, на відрядження, накази по кадрах; -робота в програмі 1Cv8

Головний бухгалтер

ТОВ

Будівництво

2 роки 8 місяців

09.2020 - 05.2023

Будівництво, Капітальний і поточний ремонт, Оптова торгівля будівельними матеріалами
Обов’язки: -організація, контроль та ведення бухгалтерського та податкового обліку; -подання фінансової, податкової, статистичної та ін. звітності; - облік кадрів; - договори ЦПХ; - контроль договорів підряду в межах своїх обов'язків; -складання наказів: з основної діяльності, на відрядження, накази по кадрах; -робота в програмі 1Cv8.2.

Головний бухгалтер

ТОВ

Промисловість та Виробництво

11 місяців

08.2019 - 07.2020

Діяльність підприємства: Виробництво. Оптова торгівля. Видобуток осадочних порід.
Обов'язки: -ведення бух. обліку в повному об'ємі; -формування собівартості продукції власного виробництва; -подання фінансової, податкової, статистичної та ін. звітності; -облік кадрів; -складання наказів: з основної діяльності, на відрядження, накази по кадрах; -робота в програмі 1Cv8.

Фінансовий директор + Головний бухгалтер

Біобаланс, ТОВ

АПК (Агропромисловий комплекс)

5 років 4 місяці

03.2014 - 07.2019

Обов'язки:

-ведення всіх ділянок обліку ТОВ (облік необоротних активів, запасів, коштів, розрахунків та інших активів, власного капіталу та зобов'язань, доходів та витрат, і т.д.); -ведення ФОП (від 3 до 6 одночасно);-подання фінансової, податкової, статистичної та ін. звітності; -впровадження і робота в програмі 1C8; -ЗЕД; -організація інформаційного, методичного, кадрового і програмного забезпечення; -укладення та виконання кредитних та депозитних договорів; -розробка специфічних договорів відповідно до профілю діяльності підприємства та узгодження договорів із замовниками, постачальниками та підрядниками; -розробка та укладення договорів цивільно-правового характеру (ЦПХ) та відображення їх у обліку та звітності; -узгодження умов договорів, наданих іншою стороною (в т.ч. складання протоколів розбіжностей);-облік кадрів; -складання наказів: з основної діяльності, на відрядження, накази по кадрах; -формування собівартості продукції, товарів, робіт (послуг); -навчання нових працівників.

Головний бухгалтер

Техлайт, ТОВ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

8 років 11 місяців

11.2004 - 10.2013

Обов'язки: -ведення бух. обліку в повному об'ємі; -формування собівартості товарів, робіт; -подання фінансової, податкової, статистичної та ін. звітності; -ЗЕД; -облік кадрів; -складання наказів: з основної діяльності, на відрядження, накази по кадрах; -впровадження і робота в програмах 1Cv8; 1Сv7; -прогнозування доходів і витрат; -оптимізація податкового навантаження; -організація інформаційного, методичного, програмного забезпечення; -навчання працівників.

Головний бухгалтер

Полтавське обласне об'єднання по птахівництву

АПК (Агропромисловий комплекс)

13 років 2 місяці

05.1999 - 07.2012

Обов'язки: -Ведення бухгалтерського та податкового обліку головного підприємства в повному об'ємі; -впровадження і робота в програмі 1С 7.7; -складання та подання фінансової, податкової, статистичної та ін. звітності; -розробка та укладення договорів цивільно-правового характеру (ЦПХ); -перевірка стану бухгалтерського, податкового обліку та фінансової звітності підприємств-учасників (37 підприємств-учасників); -складання зведеної фінансової звітності підприємств-учасників для подання до Обласного управління АПК та Міністерства агрополітики та продовольства України; -прогнозування доходів і витрат; -аналіз фінансового стану головного підприємства та підприємств-учасників; -проведення навчань та консультацій з бухгалтерського та податкового обліку підприємствам-учасникам; -підготовка в межах своїх повноважень наказів: з основної діяльності, на відрядження, накази по кадрах; -формування собівартості товарів, робіт (послуг); -участь у загальних зборах підприємств-учасників, підготовка та аналіз даних про загальний стан фінансово-господарської діяльності обласного об'єднання.

Головний бухгалтер

Сигнал, ТОВ

Промисловість та Виробництво

8 місяців

03.2004 - 11.2004

  • Обов'язки: -ведення бух. обліку в повному об'ємі; -складання та подання фінансової, податкової, статистичної та ін. звітності; - -впровадження і робота в програмі 1Сv7.7; -облік кадрів; -складання наказів: з основної діяльності, на відрядження, накази по кадрах; -відновлення бухгалтерського обліку; -контроль за веденням діловодства на підприємстві.

Навчалась в 1 закладі

Полтавська державна аграрна академія

Спеціальність – облік і аудит; кваліфікація – економіст по бухгалтерському обліку та фінансах

Полтава, 1997

Додаткова інформація

Інший досвід:

І. Профілі дяльності підприємств та ФОП:

-виробництво;

-охоронна діяльність;

-оренда рухомого майна;

-оренда нерухомого майна;

-гуртова (оптова) торгівля різними товарами;

-надання послуг різної направленості;

-видобуток осадочних порід (торф);

-надання комплексних послуг у рослинництві із використанням власних та придбаних сировини та матеріалів (десикація, внесення біологічних та хімічних засобів захисту рослин та ін.) та із застосуванням авіатехніки та безпілотних літаючих апаратів.

II. Обов'язки:

-ведення бухгалтерського та податкового обліку в повному об'ємі;

-подання фінансової, податкової звітності;

-відновлення обліку.

Додаткові відомості

Знання ПК, MS Office, 1С (8.2-8.3; 7.7), Клієнт-банк, M.E.Doc, Електронний кабінет платника податків, Сервіси для електронного обміну документами з використанням ЕЦП (Paperless, "Вчасно", ін.).

Людмила Іванівна

Головний бухгалтер, Заступник гол. бух-ра, Бухгалтер

Полтава

57 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 2 години тому