Працював в 1 компанії   3 роки 1 місяць

Банки

Старший експер з продажів РБ

Райффайзен Банк

Банки

3 роки

09.2021 - до теперішнього часу

Ціль: Цікава, перспективна робота (робота з фіз. особами, юр. особами), гідна заробітна плата, розвиток своїх аналітичних та економічних знань, розвиток себе як особистості, кар’єрне зростання, стабільність. Інформація про себе:

• Контактні номери: 095 909 46 56; 093 013 18 53

Освіта:

• 2018-2021 р. Машинобудівний професіональний коледж ДНУ ім. Олеся Гончара. Спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», - отримав диплом Молодшого спеціаліста

• 2021 - 2023 р. Придніпровська державна академія будівництва та архітектури. Спеціальність: «Менеджмент та адміністрування» - отримав диплом Бакалавра.

• З 2023 і по сьогоні навчаюсь на магістратурі, на заочній формі навчання у Придніпровській державній академії будівництва та архітектури. Спеціальність: «Менеджмент та адміністрування» Профессіональний досвід роботи:

• У 2021 р. проходив трудову практику у страховій компанії ПЗУ Україна: Функціонал: робота з клієнтами; консультація та продаж страхових продуктів; робота з документацією та програмами компанії.

• З 01.09.2021 р. працюю у «АТ Ощадбанк»:

- З 09.2021 - 05.2022 р. працював на посаді Економіст 1 категорії сектору роздрібного бізнесу Функціонал: консультація клієнтів по банківських продуктам та послугам; залучення нових клієнтів; залучення клієнтів щодо користування мобільним додатком банку; телемаркетинг;

- З 05.2022-06.2023 працював Провідним економістом сектору роздрібного бізнесу. Функціонал: робота з картковими продуктами (оформлення, перевипуск, активація); пошук та залучення клієнтів для кредитування, продаж кеш кредитів, авто-кредитів, іпотеки, робота з реструктуризацією кредитів; оформлення депозитів; оформлення страхувальних продуктів (автоцивілка, страхування від нещасних випадків); робота безготівковими переказами.

- З 06.2023 працюю у відділі електронної комерції та платіжних засобів, сектор торгового та інтернет еквайрингу. Функціонал: робота з термінальним обладненням банку (робота з ПЗ), робота з аутсорсинговими компаніями (контроль встановлень, демонтажів, та інше), робота з клієнтами (обробка запитів клієнтів від контакт-центру, консультація клієнтів щодо термінального обладнення, робота з дебіторською заборгованістю клієнтів, інформування клієнтів про зміни), робота з програмним комплексом СРМ (заведення нових клієнтів, моніторинг та актуалізація клієнтів та торгових точок) Програми з якими маю досвід роботи: - робота з програмним комплексом СРМ;

- внутрішня программа банку «БАРС» аналог програми «1С» (формування, обробка та проведення платіжних доручень, робота з рахунками та дебіторською заборгованістю)

- робота у Microsoft WORD, Microsoft EXCEL, Microsoft Outlook, google chrome, Internet Explorer,

- робота у ЦЕА (Централізований електронний архів) та СЕД (система електронного документообігу)

Досягнення на цій роботі: гарні стосунки з керівництвом; підвищення у посаді, виконував обов'язки ВО керуючого відділення протягом 2 неділь, перехід до ЦА, у відділ електронної комерції, у сектор торгового та інтернет еквайрингу.

3 - З 01.11.2023 і по сьогоднішній день працюю у Відділені №2 АТ «Райффайзен банк», Старшим експертом з продажів роздрібних продуктів.

Функціонал: - Основним напрямом роботи являється робота з ФОП та ЮО, а саме: залучення, аналіз клієнта для можливості встановлення ділових відносин та подальше відкриття рахунків; консультації ФОП та ЮО з фінансових питань (клієнт-банк, рахунки, комісії, переваги); оновлення та актуалізація даних; кредитування (КК, інвестиційне, обігові кошти): здійснення дзвінків, обробка бази активних та неактивних клієнтів, презентація продуктів, подальший аналіз клієнта (фін стан, звітність, документація, договори, акти, виписки, виїзд на місце ведення бізнесу та інше), погодження клієнта для кредитування, подальше підписання договорів, контроль кредитного портфелю клієн

Навчався в 1 закладі

Государственное высшее учебное заведение "Приднепровская государственная академия строительства и архитектуры"

Менеджмент

Днепр, 2024

Максим

Финансовый менеджер

Дніпро

21 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 днів тому