Працювала в 7 компаніях   9 років 8 місяців

Фінансові послуги, Телекомунікації / Зв'язок

Менеджер з надання кредитів

ТОВ Тайм Кредит

Фінансові послуги

4 роки 1 місяць

08.2020 - до теперішнього часу

Формування та підбір персоналу, з подальшим працевлаштуванням. Створення та розширення клієнтської бази, просування продукції: прямі продажі, розміщення рекламної інформації на сайтах. Аналіз показників ефективності роботи довіреного відділу. Виконання показників з видачі кредитів та збору поточної заборгованості.

Фахівець з фінансово — економічної безпеки

ФК «Джобер» (ТМ ТОП кредит)

Фінансові послуги

1 рік 9 місяців

11.2018 - 08.2020

Робота з дебіторською заборгованістю, контроль та мотивація на своечасну оплату. Пошук рідних та близьких. Виконання плану по збору. Робота в програмі СРМ .

Менеджер з продажу ( В2В)

ПАТ «Укртелеком»

Телекомунікації / Зв'язок

6 місяців

05.2018 - 11.2018

Надання інтернет послуг підприємцям, робота з керівниками шкіл, садочків, медичних закладів, населених пунктів. Укладання довгострокових договорів. Контроль дебіторської заборгованості.

Старший спеціаліст

ПАТ «Юнекс Банк»

Фінансові послуги

3 місяці

02.2018 - 05.2018

Підбір персонала з подальшим працевлаштуванням. Орієнтація персонала на досягнення максимальных показників при продажах, розробка планів продажів. Створення та розширення клієнтської бази, розміщення рекламної інформації. Розвиток мережі в області кредитування: оформлення всіх необхідних документів для відкриття представництва ПАТ «Юнекс Банк» в місті Суми.

Менеджер з продажу кредитів (Керівник групи кредитних консультантів)

ТОВ «Ізі Кредит»

Фінансові послуги

2 роки

07.2015 - 07.2017

З липня 2015 року було переведено на посаду менеджера з продажу кредитів (керівник групи кредитних консультантів).Формування та підбір персоналу, з подальшим працевлаштуванням. Створення та розширення клієнтської бази, просування продукції: прямі продажі, розмішення рекламної інформації на сайтах. Аналіз показників ефективності роботи довіреного відділу.Контроль роботи офису (зовнішній вигляд, трудова дисципліна), вирішення проблемних питань клієнтів та співробітників, проведення щотижневих нарад, адаптація нових співробітників, їх стажування. Виконання обов’язків керівника відділення на час його відсутності.

Кредитний інспектор - наставник

ТОВ «Ізі Кредит»

Фінансові послуги

4 місяці

03.2015 - 07.2015

Залучення клієнтів для кредитування, проведення фінансово- економічного аналізу кліента з подальшою видачею та оформленням кредиту, моніторинг платіжної дисципліни клієнта, робота з проблемними активами, проведення реструктуризації кредитів. Створення звітів виконання нормативів.

Кредитний консультант

ТОВ «Ізі Кредит»

Фінансові послуги

7 місяців

08.2014 - 03.2015

Робота у фінансовій компанії ICredit (надання кредитів населенню).Активне залучення клієнтів з подальшою видачею кредита. Участь у рекламних акціях компанії.

Ключова інформація

Впевнений користувач ПК, працювала в програмі 1С. Швидко навчаюсь. Відвідувала тренінги з командної роботи, методів навчання та адаптації стажистів.

Навчалась в 2 закладах

Сумський національний аграрний університет

Фінанси, банківська справа та страхування.

Суми, 2023

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка

вчитель англійської мови та інформатики

Суми, 2004

Олена

Керівник, менеджер, оператор 1С

Суми

15 000 грн.

42 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому