Працювала в 1 компанії   13 років 1 місяць

Транспорт та Логістика

Менеджер по роботі з клієнтами, тендерна та договірна робота

ТОВ "Логістик Юніон" (корпорація АТБ)

Транспорт та Логістика

13 років

08.2011 - 08.2024

• проведення тендерів (розробка технічного завдання, публікація тендеру, запит та отримання комерційних пропозицій з боку учасників, перевірка їх на відповідність технічному завданню та ін.); ?

• створення договірної бази на підприємстві. Збереження та розширення клієнтської бази; ? укладання та супровід договорів оренди нерухомого майна (пролонгація та внесення змін в існуючі договори оренди (зміна площі, орендної ставки, заміна сторони договору, індексації та ін.), контроль термінів дії за договорами оренди); ?

• ведення переговорів від імені підприємства із контрагентами, контроль та забезпечення виконання договірних зобов'язань. Підготовка офіційних листів-відповідей, запитів; ?

• координація та узгодження дій усіх функціональних служб підприємства з питань підготовки, розгляду та подальшого супроводу договорів оренди; ?

• інформування функціональних відділів про умови укладених договорів (фінансовий відділ, бухгалтерію, планово-економічний відділ та інших.); ? надання оперативної інформації про договірну роботу керівництву: складання реєстрів, зведень та ін. ?

• робота з дебіторською заборгованістю; ? складання бюджету; ?

• виїзд у службові відрядження за рішенням керівництва

Ключова інформація

Маю успішний досвід проведення тендерів та повного супроводу договорів оренди нерухомого майна (у прифронтовій зоні включно). Спрямована на отримання максимально позитивного результату у виконанні завдань, здатна знаходили спільну мову зі складними клієнтами. На останньому місці роботи за значне збільшення прибутку від оренди, була нагороджена відзнакою «Робітник року».

Навчалась в 1 закладі

Харківський державний університет харчування та торгівлі

фінансово-економічний

Харків, 2005

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Маю водійське посвідчення

Олена

менеджер по роботі з клієнтами, тендерна та договірна робота

Дніпро

30 000 грн.

40 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому