Працювала в 3 компаніях   5 років 2 місяці

Освіта, Недержавні організації / NGO

Вчитель інформатики

Ліцей Інтелект

Освіта

3 роки 1 місяць

08.2021 - до теперішнього часу

На даний момент Працюю з учнями 8-11 класів. Навчаю за Модельними програмами:- Інформатика 8 - 9 клас для закладів загальної середньої освіти (автори Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.). - Інформатика рівень стандарту 10 (11).- Інформатика 10 (11). Вибіркові модулі.- Маю позитивний практичний досвід роботи з програмою НУШ у 5-7 класах. Отримала відповідні сертифікати для роботи з програмою Нової Української Школи. За потреби інтегрую модельні програми інших авторів та розробляю під конкретний клас чи курс календарне планування, відповідно до вимог Міністерства Науки та Освіти України.

Викладач інформатики

Універсум, Фаховий коледж Київського університету імені Бориса Грінченка

Освіта

9 місяців

09.2023 - 06.2024

Вчитель дисциплін: «Інформатика» та «Інформаційно-комунікаційні технології». 25.09.2023 – 30.06.2024 за сумісництвом.

Організатор заходів

Code Club UA

Недержавні організації / NGO

1 рік 11 місяців

10.2017 - 09.2019

Організатор заходів, з 10.2017 по 09.2019 Благодійний Фонд "Покоління ЮЕЙ", м. Дніпро (Освіта в IT). Організація роботи гуртків програмування, пошук приміщень для проведення гуртків (Бібліотеки, школи і т.інше.), пошук викладачів для викладання програмування, ведення клієнтської бази і координація роботи всіх учасників проекту. Ведення звітності, планування та проведення заходів. Проведення навчань і тематичних зустрічей. Кожен рік 500 учнів вивчали різні мови програмування, створено ITкоманду волонтерів та однодумців у м. Дніпро. https://www.facebook.com/CodeClubUADnipro/

Ключова інформація

Використовую для навчання такі ІТ навички: Google classroom, MS Excel, MS Word, Користувач ПК, MS Office, Користувач Internet, Microsoft Windows, Mac OS, MS PowerPoint, Видавнича система Microsoft Publisher, HTML, Python, Scratch, Математичний процесор GRAN1, 3-D моделювання Blender, Бази даних Microsoft Access, Графічний дизайн у: GIMP, Canva, Krita, Inkscape. За потреби, швидко опановую нові вміння, програми та навички – навчаюся разом із дітьми (дуже цікавий процес). Практикую заняття спільно з іншими предметами. Предмет Інформатика можна поєднати з будь-яким предметом. Учні отримують оцінку за два предмети одночасно. Мої учні дуже полюбляють завдання в групах і командах. Це їх мотивує та згуртовує. Маю додаткове навантаження – адміністратор ліцею «Інтелект» Освітнього цифрового простору «Єдина школа» (запуск, обслуговування, підтримка функціонування модуля адміністрування, навчання вчителів та кураторів, робота з батьками та учнями).

Навчалась в 2 закладах

Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова

Технологій та дизайну/Професійна оствіта за спеціалізаціями. Цифрові технології.

Київ, 2023

Криворізький економічний інститут Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

Економіка/Підприємництво

Кривий Ріг, 2007

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

вільно

Додаткова інформація

Свій розділ

Шукаю роботу за сумісництвом. Можу працювати як онлайн та і офлайн. Район Позняки, Осокорки, Харківське.

Любов Миколаївна

Вчитель інформатики

Київ

Дарницький район

51 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому