Працював в 1 компанії   9 років 9 місяців

Промисловість та Виробництво

Перекладач англійської мови

Kromberg&Schubert-LU Україна-

Промисловість та Виробництво

9 років 8 місяців

09.2013 - 05.2023

Освіта: 2008-2012:

Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет романо-германської філології, бакалавр за спеціальністю філологія (англійська мова та література).2012-2013 Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, інститут іноземної філології, магістр за спеціальністю філологія (англійська мова та література).

Досвід роботи уKromberg&Schubert-LU Україна (німецькакомпанія, що спеціалізується на виготовленнях кабельних мереж до автомобілів):

м. Луцьк Волинська область2013-2019р. Діловод відділу Якості.Обов’язки: робота з певними картками контролю якості та внесення в них замірів зварочних вузлів. Оброблення відповідних технічних документів у комп’ютерному програмному забезпеченні Q-Stadt.2019-2022р. Діловод навчального відділу. (відділ HR)

Знання мов:

Українська – рідна (вільно), російська (вільно), англійська (Advanced), німецька (Elementary), французька (Elementary).

Обов'язки на попередній роботі ділоода навчального відділу:

Виконання усних та письмових перекладів

Редагування та коректура перекладених матеріалів

Співпраця з різними відділами для забезпечення точності термінології

Розвиток та підтримання мовних навичок

Забезпечення точності та якості перекладів,

Передача мови перекладу близько до мови оригіналу

Переклад відповідних робочих інструкцій та документації навчального відділу з англійської мови на українську та навпаки.

Редагування та вичитка перекладів текстів і різнотипної документації науково-технічного характеру.

Виконання в установленому порядку усних і письмових, довгих і коротких перекладів згідно граматичних лексичних і стилістичних норм забезпечуючи відповідність і чіткість змісту оригіналу.

Навички.

Досвідчений знавець англійської мови з врахуванням лексичних, граматичних та фонетичних навичок. Маю досвід спілкування з іноземцями. Можу перекладати тексти будь-якої складності. Вмію працювати, перекладаючи великий обсяг текстової інформації англійською та українською мовами. Досконало володію роботою з ПК, а саме з програмою Microsoft Office.. Вмію з користю використовувати необхідні інтернет джерела.

Особисті якості:

Відповідальність, висока здатність до навчання, аналітичний склад розуму, вміння працювати в команді, організованість, працелюбність, вміння адекватно сприймати критику та визнавати помилки, пунктуальність, креативність. Я інвалід 2 групи, але це жодним чином не впливає на мою працездатність та ефективність праці.

Мета:

Підвищити свій професійний рівень знань англійської мови. Вивчити та освоїти нові види діяльності пов’язані з цією мовою.

Інтереси та захоплення:

Спорт, музика, художня та сучасна література, фільми (на англійській мові в тому числі), домашні тварини, тощо.

Замітки:

В пошуках роботи лише дистанційного формату. Офісів і компаній очного формату роботи прохання не турбувати.

Василь

Перекладач англійської мови

Радехів, Львівська обл.

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому