Працювала в 5 компаніях   6 років 1 місяць

Банки, Інтернет, Телекомунікації / Зв'язок

Affiliate manager / CEO Project Reject

Mycredit

Банки

10 місяців

10.2023 - 08.2024

Пошуком та залученням нових партнерів, включаючи СРА мережі та веб-майстрів;Щомісячним веденням та менеджерським супроводженням веб-майстрів та СРА-мереж;Розрахунком бюджетів для залучення клієнтів;Розробкою рекламних акцій та створенням бонусних умов для партнерів;Відстеженням Cookie Stuffing та контексту на бренд;Підготовкою щомісячної звітності та звірок по СРА-мережам. Пошук нових джерел трафіку для монетизації. Налаштування контекстної реклами, та тестування нових ринків. Введення P&L проєкту. Інтеграція з новими платформами кейтаро/аффайз/скалео. Розробка вітрин (лейдінгів). Розробка сайтів воронок для лідогенерації. Налаштування пушів, телеграмм ботів. Підписання договорів з партнерами, налаштування інтеграції. Налаштування телефонії/ботів, смс розсилок. Побудування стратегічних планів

Заступник відділу з обсадження клієнтів “Mycredit”

Mycredit

Банки

2 роки 8 місяців

01.2021 - 09.2023

Введення аналітики відділу. Постановка задач в Bitrix (відпускні,лікарняні). 3aпoвнeння вiдoмocтeй для 6yxгaлтepii. Написання тихнічних завдань для it. Написання нових кпи для співробітників. Контроль виконнаня планів. Навчання нових співробітників. Введення аналітики в excel, побудування аналітики з нуля, оптимізування роботи

Економіст з роздрібного продажу

УКРГАЗБАНК АБ

Банки

4 місяці

09.2020 - 01.2021

Обслуговування фізичних осіб у банку - відкривати та вести поточні/депозитні/карткові рахунки; Залучення нових клієнтів роздрібного бізнесу; Продаж банківських основних та додаткових продуктів клієнтам – картки, депозити, кредити, сервіси (СМС сервіс, веб-банкінг). Веде супутню документацію, що виникає в процесі роботи.

Менеджер з продажу В2В

Воля, ТОВ

Інтернет

8 місяців

08.2019 - 04.2020

Проводити телефонні переговори з потенційними клієнтами, презентувати передові послуги компанії ТВ+Інтернет, пошук клієнтів та переговори на рівні ТОП?менеджменту, ведення чинних клієнтів та додаткового продажу.

Консультант центру сучасних технологій

Воля

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік 3 місяці

04.2018 - 07.2019

Консультація та продаж продуктів компанії (телебачення + Інтернет), укладання договорів, оформлення заявок на підключення послуг, ведення документів, заміна обладнання.

Навчалась в 1 закладі

Київський національний торговельно-економічний університет

Фінанси та банківська справа

Киев, 2022

Марина

Lead Affiliate Manager / CEO Project

Київ

2 500 $

24 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна

Оновлено 3 тижні тому