Ключова інформація

  • Викладка товару згідно з планограмою
  • Контроль за наявністю та термінами товарів
  • Забезпечення привабливості товарного простору
  • Взаємодія з персоналом магазину
  • Проведення інвентаризації
  • Збір інформації про продажі
  • Моніторинг конкурентів
  • Аналіз ефективності розміщення товарів
  • Участь у маркетингових акціях
  • Звітність перед керівництвом
  • Навчався в 1 закладі

    Приватне акціонерне товариство "Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна Академія управління персоналом"

    Менджмент готельного бізнесу

    Одеса, 2006

    Ігор

    Мерчендайзер

    Одеса

    37 років

    повна зайнятість

    Оновлено 2 місяці тому