Працював в 1 компанії   5 років 4 місяці

Будівництво

Менеджер з постачання

ТОВ "Структум"

Будівництво

5 років 3 місяці

05.2019 - 08.2024

Менеджер (управитель) з постачання. Водій.

З 06.2004 по 08.2024 (20 років 2 місяці)ТОВ "Структум", ПП "Мальва-СТ"., Київ (Будівництво).

З 2019 року до серпня 2024 року працював в ТОВ " Структум" - проектування та будівництво ЛЕП, реконструкції підстанцій, аварійно-відновлювальні роботи ЛЕП на посаді менеджер (управитель) з постачання у відділі матеріально-технічного забезпечення.
ТОВ "Структум" - генеральний підрядник в сфері електроенергетики та промислового будівництва. Забезпечення повного циклу послуг: проектування, постачання обладнання та матеріалів, будівництво об'єктів електроенергетичної інфраструктури та об'єктів промисловості.

Обов'язки: моніторинг постачальників (виробників) з метою обрання оптимального співвідношення "ціна-якість-умови поставки". Підготовка документів контрагентів для погодження закупівлі/поставки товару з юридичним відділом компанії. Оформлення договірних відносин та супроводження договору з постачальником. Формування специфікації на поставку/купівлю товару. Ставлення на оплату рахунків в реєстр платежів, відслідковування оплат. Контроль ТМЦ при відправленні товару на об'єкт разом з контрагентом. Контроль виконання та дотримування термінів поставок.

З 2004 року починав працювати на ПП "Мальва-СТ" робітником. З 2005 року по 2013 рік працював ОСОБИСТИМ (СІМЕЙНИМ) ВОДІЄМ гендиректора, постачальником. З 2013 - менеджером з продажу, ВОДІЙ ГЕНДИРЕКТОРА.В останній рік роботи на підприємстві поєднував посади менеджера, офісного водія, постачальника та водія генерального директора. Відрядження по всій Україні.

Приватне підприємство займалось будівництвом промислових підлог.

Навчався в 1 закладі

КМУГА

ФАО інженер-системотехнік

Київ, 1999

Додаткова інформація

Додатково

Відповідальний, комунікабельний, стресостійкий, пунктуальний, тактовний. Дотримання конфіденційності. Досвід взаємодії з першими особами компанії. Забезпечення безпечного та комфортного пересування. Планування оптимального маршруту пересування. Виконання доручень керівника. Досвід водіння автомобілів бізнес класу, преміум класу та позашляховиків з 2005 року. Охайний зовнішній вигляд. Права категорії "В". Готовність до відряджень. Одружений, є син 2008 року народження.

Хобі: бадмінтон, плавання, риболовля.

Олександр Євгенійович

Менеджер з постачання

Київ

35 000 грн.

49 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 5 годин тому