Працювала в 9 компаніях   15 років 8 місяців

Фінансові послуги, Державний сектор, Послуги для бізнесу - інше, Реклама та PR-послуги, Освіта

Провідний фахівець з питань реклами департаменту корпоративного бізнесу

Банк

Фінансові послуги

2 роки 10 місяців

09.2019 - 07.2022

Інформаційний супровід корпоративного сайту; підготовка проектів річного рекламного бюджету установи; розробка стандарту оформлення відділень; укладення договорів на рекламне обслуговування; розміщення замовлень на виготовлення рекламної продукції (поліграфічної, сувенірної), зовнішньої та інтер`єрної реклами; контроль оформлення супровідних документів (рахунки, акти, накладні).

Головний спеціаліст відділу моніторингу (прес-служба)

Орган виконавчої влади (обласний рівень)

Державний сектор

2 роки 1 місяць

09.2013 - 10.2015

Інформаційний супровід та адміністрування сайту; підготовка прес-релізів про діяльність установи; забезпечення оприлюднення обов`язкової інформації у терміни, встановлені чинним законодавством; укладення договорів із засобами масової інформації про надання інформаційних послуг; підтримка взаємозв`язків із засобами масової інформації, підготовка інформації за запитами журналістів, моніторинг ЗМІ; підготовка звітів; оформлення протоколів нарад та колегій.

Провідний менеджер з інформації управління організаційної роботи

Недержавна неприбуткова організація

Послуги для бізнесу - інше

2 роки 3 місяці

11.2006 - 02.2009

Розробка і проведення рекламних кампаній (концепція, формування рекламного бюджету, складання календарних планів, контроль якості і термінів виконання); укладення договорів на рекламне обслуговування; контроль оформлення супровідних документів; медіапланування; моніторинг засобів масової інформації; розміщення рекламних повідомлень у ЗМІ (радіо, телебачення, преса, інтернет); розміщення замовлень на виготовлення рекламної продукції (поліграфія, сувеніри, зовнішня реклама); організація прес-конференцій та забезпечення висвітлення заходів у засобах масової інформації; написання прес-релізів, підготовка інформацій за запитами журналістів, відповідей партнерам і клієнтам організації.

Завідувач редакційно-видавничим відділом - головний редактор

Рекламне агентство, видавництво

Реклама та PR-послуги

1 рік 3 місяці

02.2005 - 05.2006

Керівництво відділом; постановка завдань дизайнерам, верстальникам, редакторам та авторам творів; контроль термінів виконання робіт. Редагування рекламних, презентаційних, художніх, наукових та науково-популярних видань (книги, проспекти, буклети). Інформаційний супровід корпоративного сайту. Налагодження співпраці з книготорговими організаціями. Участь у спеціалізованих виставках. Кадровий менеджмент.

Виконувач обов`язків начальника відділу маркетингу та реклами

Рекламне агентство, видавництво

Реклама та PR-послуги

1 рік

02.2004 - 02.2005

Керівництво відділом: забезпечення виконання плану продажів послуг агентства; постановка завдань менеджерам з реклами. Розробка і проведення рекламних кампаній. Редагування рекламної поліграфічної продукції. Переговори з клієнтами агентства. Участь у спеціалізованих виставках і презентаціях з метою просування продукції і послуг агентства. Інформаційний супровід корпоративного сайту. Кадровий менеджмент.

Редактор

Рекламне агентство, видавництво

Реклама та PR-послуги

10 місяців

04.2003 - 02.2004

Редагування рекламних, презентаційних, художніх, наукових та науково-популярних видань (книги, проспекти, буклети); копірайтинг; коректура оригінал-макетів. Кадровий менеджмент.

Референт

Рекламне агентство, видавництво

Реклама та PR-послуги

2 роки 6 місяців

10.2000 - 04.2003

Консультування клієнтів агентства телефоном. Загальне і кадрове діловодство. Кадровий менеджмент: пошук, профвідбір персоналу. Підготовка звітів, пошук інформації.

Директор

Комерційний навчальний центр у закладі вищої освіти

Освіта

1 рік 4 місяці

06.1999 - 10.2000

Організація навчально-методичного процесу (розробка положень про навчальний центр; розробка і погодження навчальних планів і програм, набір студентів, підготовка проектів кадрових наказів про прийом та переведення студентів, оформлення документів про освіту). Викладання психологічних дисциплін у вищому навчальному закладі. Профвідбір, психодіагностика, консультування. Участь у проведенні судово-психологічних експертиз.

Методист

Комерційний навчальний центр у закладі вищої освіти

Освіта

1 рік 3 місяці

03.1998 - 06.1999

Забезпечення навчально-методичного процесу: складання розкладів занять, ведення особових справ студентів, підготовка проектів кадрових наказів. Викладання психологічних дисциплін у вищому навчальному закладі. Участь у проведенні судово-психологічних експертиз.

Ключова інформація

Рекламний та PR-менеджмент. Розробка і проведення рекламних кампаній. Редагування рекламних, презентаційних, наукових видань. Копірайтинг. Підготовка прес-релізів. Інформаційний супровід корпоративного сайту.

Психодіагностика. Пошук і провідбір персоналу. Загальне і кадрове діловодство. Участь у проведенні судово-психологічних експертиз.

Навчалась в 1 закладі

Запорізький державний університет

Факультет соціальної педагогіки та психології; практичний психолог, спеціаліст

Запоріжжя, 1998

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Запорізький державний університет; перекладач англійської мови (додаткова спеціальність), 1997

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Оксана

Психолог, менеджер з персоналу, менеджер з реклами, рекламіст, PR-менеджер, редактор

Запоріжжя

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому