Працювала в 2 компаніях   15 років

Медицина та Охорона здоров'я, Державний сектор

Начальник планово-економічного відділу

комунальне підприємство "Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр імені Віктора Поліщука" Рівненської обласної ради

Медицина та Охорона здоров'я

5 років 3 місяці

06.2019 - до теперішнього часу

Організація роботи відділу, участь у розробленні та контроль виконання фінансового плану підприємства, а також розрахунок та здача звіту про виконання фінансового плану. Розрахунок платних медичних послуг відповідно до методики. Ведення плану використання бюджетних коштів. Формування штатного розпису та тарифікаційного списку підприємства. Розрахунок орендної плати для орендаторів та комунальних послуг для орендованих площ. Участь у розроблені Колективного договору підприємства, положень про платні медичні послуги та про преміювання працівників. Ведення табелів обліку відпрацьованого часу працівників відділу(5 осіб) та перевірка табелів відпрацювання по закладу (316 осіб). Вчасна здача звітів та контролів в Рівненську обласну раду, казначейську службу, національну службу здоров`я України, управління статистики.

начальник відділу економіки

Рівненське міжрайонне управління водного господарства

Державний сектор

9 років 7 місяців

10.2009 - 05.2019

Планувала та організовувала роботу відділу. Відповідала за Планування та дотримання та використання бюджету управління. Планування, затвердження штатного розпису працівників на наступний рік — 7 структурних підрозділів, більше 250 осіб. Контроль за кошторисами, табелями, нарахуванням заробітної плати, списання витрат. Вчасна здача звітів в усі держустанови. В підпорядкуванні було 2 працівники.

Ключова інформація

Відповідальна, комунікабельна, наполеглива в роботі

Навчалась в 1 закладі

Національний університет водного господарства та природокористування

Менджмент

Рівне, 2009

Оксана

економіст, менеджер

Рівне

36 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому