Працював в 12 компаніях   17 років 7 місяців

Торгівля роздрібна / Retail

Керівник групи магазинів

Тов фора

Торгівля роздрібна / Retail

9 місяців

03.2024 - до теперішнього часу

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Керуючий магазином

Тов атб - маркет

11 місяців

03.2023 - 02.2024

Керуючий магазином

Тов сільпо - фуд

3 роки 10 місяців

04.2019 - 02.2023

Керуючий магазином

Тов сільпо - фуд

11 місяців

05.2018 - 04.2019

Керуючий магазином

Тов сільпо - фуд

11 місяців

06.2017 - 05.2018

Керуючий магазином

Тов сільпо - фуд

9 місяців

08.2016 - 05.2017

Керуючий магазином

Тов сільпо - фуд

1 рік 1 місяць

07.2015 - 08.2016

Організація та підбір персоналу , проведення співбесід , погодження організація , проведення стажування та координація роботи нових працівників , сприяння формуванню та розвитку кадрового резерву на магазинах , здійснення перехресного навчання працівників контроль складання та дотримання графіків роботи відділів на магазині. забезпечення безперебійної роботи магазину та відділів контроль обліку робочого часу працівників , щомісячне його складання , ведення та подальше закриття табелю з передачею на бухгалтерію робота із штатним розписом , здійснення аналізу показнику фоп ( фонд оплати праці ) , виконання поставленої цілі , прийняття рішення щодо оптимізації/розширення штатних одиниць сприяння покращення умов праці , належного відпочинку працівників під час перерв підготовка та видача внутрішніх наказів , розпоряджень по магазину , що регулюють основні робочі процеси на магазині та ознайомлення працівників , керівників відділів з ними , також ознайомлення із стандартами , інструкціями впроваджених на мережу в цілому проведення зборів та нарад у розрізі відділів на магазині , донесення необхідної інформації підлеглим працівникам дотримання стратегії розвитку мережі та впровадження стратегії розвитку магазину визначення короткострокових та довгострокових цілей розвитку магазину , розробка проекту розвитку : представлення , планування у бюджет , впровадження , поправка , контроль аналіз роботи з ключовими показниками магазину ( виторг , втрати , pnl , плинність персоналу , вакансії , продуктивність , фоп , nps ) організація роботи та подальший щоденний контроль за процесом сортування сміття , виконанням плану здачі відсортованої вторсировини , сприяння збільшенню додаткового доходу показнику магазину pnl робота з планом 1 магазину , раціональне оформлення торгового залу , дотримання встановлених вимог мережею організація та контроль за виконанням поставлених цілей у розрізі місяця , a.rypiak@gmail.com +38 ( 097 ) 656 - 10 - 95

Заступник керуючого магазином

Тов фоззі - фуд

1 місяць

06.2015 - 07.2015

Заступник керуючого магазином

Тов фоззі - фуд

1 рік 8 місяців

09.2013 - 05.2015

Адміністратор

Тов фоззі - фуд

10 місяців

11.2012 - 09.2013

Адміністратор

Тов фоззі фуд

1 рік 11 місяців

12.2010 - 11.2012

Організація , проведення стажування , координація та контроль роботи нових працівників на відділах , забезпечення кадрового резерву на керівні посади контроль за складанням та дотриманням графіків роботи працівників магазину , забезпечення безперебійної роботи відділів ознайомлення працівників з внутрішніми наказами , розпорядженнями , стандартами , інструкціями та контроль за їх виконання аналіз показників магазину , забезпечення виконання щомісячних/щоквартальних цілей контроль за дотриманням працівниками правил експлуатації торгово - виробничого обладнання , інвентаря тощо згідно передбачених вимог. організація технологічних процесів в магазині під час робочої зміни - здійснення замовлення товарів , приймання товарів , викладка та складування товарів згідно діючих норм та правил мережі , безпосередній продаж товарів , забезпечення належної якості товарів та актуальних цінників на них , контроль за термінами придатності товарів , проведення та аналіз інвентаризацій товарів , контроль санітарно - гігієнічного стану магазину згідно діючих санітарних правил і норм

Начальник відділу сільпо

Іваіаіаіаgbfbb

3 роки 6 місяців

06.2007 - 12.2010

Організація ведення обліку товаро - матеріальних цінностей ( постановка на прихід , переміщення , переобліки , списання ) навчання нових працівників , вдосконалення навичок наявних працівників контроль якості ведення обліку тмц працівниками відділу контроль працездатності комп'ютерного , мережевого та периферійного обладнання табелювання працівників здійснення замовлення комлектуючих

Ключова інформація

microsoft word , excel , internet - впевнений користувач - управління персоналом від 60 до 120 чол.. - дивізійне управління групою магазинів - контроль навчання та супроводження персоналу на кожному етапі - управління продуктивністю та ефективністю - бюджетування ( інвестиції , розхідники , ремонтні роботи ) - підготовка , проведення та аналіз інвентаризацій тмц - контроль наявності , обліку , списання основних засобів - контроль використання та наявності витратних матеріалів - плинність персоналу та вакансії - аналіз виконання планового товарообороту - е - сом - ebitda , pnl - облік робочого часу ( складання графіків , контроль виходу , закриття місячного табелю ) - насср - касова дисципліна - охорона праці , пожежна та техногенна безпека - проведення вступних , первинних , повторних та цільових інструктажів із відповідними записами їх у журнали - робота з державними контролюючими органами ( дпсн , дснс , дпі ) - участь в розгортанні пілотних проектів , подання ідей щодо вдосконалення чи оптимізації вже діючих процесів - робота з логістикою , керування товарними запасами , оборотність товарних запасів

Навчався в 1 закладі

Волинський інститут економіки та менеджменту

менеджмент

Луцьк, 2017

Курси, тренінги, сертифікати

"безпечність харчових продуктів : сучасне законодавство , сумлінний виробник , відповідальний споживач"

2020

"насср - міжнародний інструмент управління харчовою безпекою"

2018

"підвищення якості обслуговування : орієнтація на потреби гостя"

2015

цифрограм 2.0 рівень цифрової грамотності с2

Додаткова інформація

Сімейний стан

Одружений

Наявність авто

Наявне власне авто

Андрій Зеновійович

Дивізійний менеджер

Тернопіль

40 000 грн.

40 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому