Працював в 3 компаніях   5 років 3 місяці

Промисловість та Виробництво, Видавництва та Поліграфія

Фахівець з промислової електроніки

Виробниче підприємство «Пакувальні технології Експорт»

Промисловість та Виробництво

2 роки 4 місяці

05.2022 - до теперішнього часу

Основні обов'язки: Складання щитового обладнання виробничих ліній для пакування різних продуктів харчової та не харчової промисловості на базі програмованих мікроконтролерів. Робота з принципіальними електричними схемами, монтаж та підключення датчиків контролю, електричних та пневматичних виконавчих механізмів. Робота зі слюсарним електроінструментом, паяння. Прокладання силових підключень, ліній керування, трубок пневматичних з'єднань згідно з ТЗ. Програмування та налагоджування, монтаж електроніки.

Директор виробництва (30-50 осіб)

Виробниче підприємство «ULM» (фабрика світлодіодних світильників)

Видавництва та Поліграфія

4 місяці

10.2021 - 02.2022

Основні обов'язки: Налагодження виробництва з нуля. Починаючи від закупівлі виробничого обладнання у Китаї. Введення у експлуатацію виробничої лінії. Пошук та навчання персоналу. Замовлення комплектуючих у Китаї. Контроль виробничих процесів. Впровадження нових технологій, проектування та розробка обладнання для оптимізації виробничих процесів Проведення інструктажів, ведення журналів з техніки безпеки, протипожежної безпеки та охорони праці. Контроль якості продукції, що випускається, розробка та проектування нових моделей світильників, запуск у серійне виробництво. Робота із рекламаціями. Контроль обліку робочого часу персоналу. Упорядкування графіків роботи, нарахування ЗП. Стратегічне планування розвитку виробництва, аналіз попиту, контроль цінової політики та багато іншого

Керівник виробництва (75-100 осіб)

підприємство «N&B Light» (фабрика освітлювальних приладів)

Промисловість та Виробництво

2 роки 4 місяці

01.2018 - 05.2020

Основні обов'язки: Оптимізація робочого процесу, контроль виробництва, збирання, контроль з якості, пакування та відвантаження готової продукції у строки. Замовлення фурнітури та комплектуючих як в Україні, так і за кордоном. Проектування та розробка нових моделей люстр та світильників, робота з дизайнерами з індивідуальних замовлень, робота з будівельними організаціями з оптових замовлень. Впровадження нових технологій, підбір та закупівля інструменту для підвищення якості збирання продукції. Розробка та закупівля уніформи для співробітників. Контроль складського обліку готової продукції та фурнітури, проведення інвентаризацій. Організація фотозйомок для сайту інтернет-магазину. Розробка та впровадження системи з контролю якості на всіх етапах виробництва. Розробка системи контролю термінів виробництва по підрозділам. Контроль виробництва зразків продукції для отримання сертифіката ЄС (успішно отримали). Навчання персоналу відповідно до нових вимог, проведення інструктажів з техніки безпеки та охорони праці. Розробка індивідуальних інструкцій до освітлювальних приладів та поліграфії. Навчання персоналу, постановка цілей та завдань, контроль виконання, контроль обліку робочого часу, нарахування заробітної плати

Ключова інформація

Маю багаторічний досвід в управлінні персоналом як у сфері виробництва, так і у сфері продажів, також достатній досвід налагодження виробництва електротехнічних виробів.

Навчався в 1 закладі

Харківський Національний Університет Радіоелектроніки,

радіотехнічний факультет, диплом спеціаліста в галузі радіоелектроніки

Харків, 2004

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

тренінг «Чи легко бути успішним менеджером»

2007

Тренінгова компанія «KIY» (Knowledge Inside You), тренінг «Чи легко бути успішним менеджером»

центр з охорони праці «ТехІнформСервіс»

2007

Навчальний центр з охорони праці «ТехІнформСервіс», посвідчення на право інструктажу з питань охорони праці щодо протипожежної безпеки.

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Додаткова інформація:

Комунікабельність, вміння вести пермовини, гнучкість у поєднанні з умінням відстоювати основні позиції, креативність. Завжди доводжу розпочату справу до кінця.

У діях та вчинках люблю логіку та обґрунтованість.Права водія категорії «В» і «С», права водія електронавантажувача. Посвідчення на право проведення інструктажів з техніки безпеки та охорони праці. Посвідчення на право поводження з вибухонебезпечними та піротехнічними виробами.

Маю четверту групу допуску з електробезпеки.

Розлучений. Мешкаю у власній квартирі. Маю власне авто. Рекомендації на вимогу.

Комп'ютерні навички

Англійська базова, комп'ютер на рівні впевненого користувача Microsoft office (Word, Exсel, Outlook.), Microwave office, 1С, GMS, SPRUT. Графічний редактор: Сorel draw, Autocad, P-cad, Visio - Microsoft, Solidworks поверхнево .

Дмитрий Володимирович

Керівник проекту

Бровари

60 000 грн.

42 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому