Працював в 2 компаніях   4 роки

Торгівля роздрібна / Retail, Державний сектор

Директор

Представництво компанії «Drinking Corporation» (США) в Україні

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки 11 місяців

07.2020 - 06.2024

- планування діяльності представництва та його взаємодію з материнською компанією, -проведення реєстраційних заходів юридичної особи американської компанії в Україні у вигляді представництва, у відповідних державних органах, -організація офісного приміщення, облаштування, налагодження обладнання та програмного забезпечення необхідного для роботи, організація інших необхідних заходів для повноцінного функціонування офісу та персоналу, -підбір персоналу, та налагодження комунікації та взаємодії з материнською компанією в США -безпосереднє управління представництвом, зокрема, планування діяльності, фінансове планування, підбір та управління персоналом, взаємодія з керівником материнської компанії та їх співробітниками, звітування, проведення перемовин -проведення аудиту фінансового, кадрового Представництва перед його закриттям; -ліквідація Предтавництва відповідно до чинного законодавства України, організація процедури зовнішньої перевірки, подання відповідних документів в державні органи.

Директор

Комунальна установа Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київський молодіжний центр»

Державний сектор

1 рік 7 місяців

02.2022 - 09.2023

-реалізація міської цільової програми «Спорт та молодь столиці»; - внесення змін до нормативно-правових документів установи, зокрема для можливості надання платних послуг; - створення гуманітарного простору «Співдія хаб» в місті Києві; сприяння розвитку волонтерського руху в місті Києві, активне залучення молоді до волонтерської діяльності; - розвиток та розширення мережі молодіжних просторів та хабів «Youth full» у понад 40 локацій по всім районам міста Києва; - розширення партнерської мережі, зокрема серед муніципальних закладів, установ, вищих, професійно-технічних та середніх закладів освіти міста Києва; організація культорологічних, просвітницьких, спортивно-масових, патріотичних заходів для молоді міста Києва; створення та реалізація програми профорієнтаційного тестування, для виявлення здібностей та професійних схильностей молоді міста Києва; розвиток партнерства з молодіжними центрами України та сприяння їхній діяльності; налагодження співпраці з європейськими молодіжними центрами.

Ключова інформація

Маю навички формування і управління командами, кризового управління. Високі навички перемовин, уникнення конфліктів, спорів. Націленість на результат. Уміння працювати в команді. Швидке навчання, сприйняття робочого середовища. Є скіли створення юридичних осіб, компаній з 0. Так само , створення структури, відділів з 0, формування задач та стратегій з 0, формування команд з 0. Є досвід припинення роботи юридичної особи, компанії, ліквідації. Є досвід проведення аудиту, написання політик, стратегій інших нормативних документів. Мобільний, є права категорії В та автомобіль, не обмежений в пересуванні та релокації.

Навчався в 1 закладі

Київський національний лінгвістичний університет

Економіко-правовий, менеджмент

Київ, 2012

Володіє мовами

Англійська

середній

Французька

середній

Російська

вільно

Українська

вільно

Додаткова інформація

Особисті якості

Проактивність, високі комунікативні якості, вміння аналізувати, вміння визначати пріоритети, стійкість до стресів, амбіційність, відповідальність, націленість на результати, самокритичність, швидке навчання.

Водійське посвідчення

В

Ярослав

онлайн

Директор

Київ

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 35 хвилин тому