Працював в 3 компаніях   12 років 1 місяць

АПК (Агропромисловий комплекс)

Технолог з насінництва

ПрАТ "МХП"

АПК (Агропромисловий комплекс)

9 місяців

12.2023 - до теперішнього часу

Зона відповідальності – насінництво по аграрних підприємствах холдингу.Підбір сортів та гібридів всіх с/г культур для вирощування. Бюджетування напрямку насінництво. Ведення сортозаміни та сортооновлення.Планування та контроль технологічних процесів на ділянках гібридизації: кукурудза (500 га), Соняшник (100 га).Планування та контроль технологічних процесів на ділянках розмноження: соя (1200 га), пшениця (800 га).Контроль за процесом доробки насіння на насіннєвих заводах компанії.Комунікація з державними органами в сфері насінництва, підготовка та проведення апробацій, сертифікацій насіння.Вирішення виробничих питань в насінництві.Проведення зустрічей з партнерами, компаніями-оригінаторами.

Керівник

ТОВ ТД Гермес

АПК (Агропромисловий комплекс)

8 років 9 місяців

11.2014 - 08.2023

Управління повним життєвим циклом компанії. Стратегічне планування. Формування персоналу з «нуля». Адміністративний відділ (бухгалтерія, відділ продажу, логістика) виробничий відділ (персонал на виробництві – насіннєвий завод), - всього – 18 чол. Запуск та координація маркетингових заходів – рекламні кампанії, дні відкритих дверей, демо поля, виставки. Аналітика конкурентів та ринку збуту ,управління персоналом, комунікація з Державними органами (ДПІ, МІН АПК, Центр Сертифікації та Експертизи, Митниця та ін.) координація та комунікація між підрозділами компанії. Комунікація та ділові перемовини з дистриб’юторами компанії. Основні досягнення на посаді:Запуск у виробництво та виведення на ринок власного насіння соняшника власної ТМ (за 5 років об’єм ділянок гібридизації виріс з 50 га до 430 га)Вирощування за ліцензійними договорами насіння соняшника Румунської селекції «Кволіті Кропс С.Р.Л» (100 га)Вирощування за ліцензійними договорами насіння кукурудзи, ріпаку та озимої пшениці української селекції (Інститут Юрьєва, ФГ БОР, Інститут Кормів Полісся, Дніпропетровський Інститут зернового господарства)Запуск заводу по доробці насіннєвого матеріалу повного циклу (Будівництво, сертифікація, запуск)Виведення на ринок нового продукту - мікродобрива власної ТМ «НАНІТ».Підписання контракту на ексклюзивне постачання, розмноження і реалізацію насіннєвої картоплі від IPMpotato Ірландія ( https://ipmpotato.com ). Вирощування та продаж репродукційного насіння картоплі. Будівництво картоплесховища з професійним обладнанням для доробки насіннєвого матералу картоплі.Розробка та запуск у виробництво пакування насіння картоплі для домогосподарст (перші в Україні)

Керівник відділу продажу

ПП Юг Агролідер

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 роки 4 місяці

05.2012 - 09.2014

Побудова відділу продажів з «нуля». Формування команди менеджерів, розробка стратегії продажу продуктів (насіння с\г культур) на дистриб’юторську мережу, контроль та координація відділу продажу, розробка системи мотивації.

Ключова інформація

Агрономія (насінництво, захист рослин, агрохімія). Командна робота. Сміливість брати на себе відповідальність. Уміння приймати рішення, в тому числі і складні. Гнучкість у вирішенні питань. Управління колективом. Робота на результат.

Навчався в 1 закладі

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Агрономічний

Київ, 2007

Володіє мовами

Англійська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

МВА

Київ, 2018

Управлінська економіка, Сучасний менеджмент, Бізнес середовище - правові питання, Бізнес-Модель, Маркетинг-менеджмент, Управління проектами, Організаційна поведінка, Управлінський облік, Управління людьми, Благополуччя співробітників та резільєнтність, Управлінські комунікації та мистецтво презентації

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

А,В,С

стаж водіння 12 років

Ярослав

Керівник агро

Київ

39 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому