Працював в 1 компанії   2 роки 2 місяці

Реклама та PR-послуги

PPC Specialist (віддалено)

A-Code

Реклама та PR-послуги

2 роки 1 місяць

04.2022 - 05.2024

Привіт, мене звуть Ілля.
З моєю допомогою ви маєте можливість отримати 5-кратне повернення ваших інвестицій.
Я спеціалізуюсь на пошуковій, медійній та торговій рекламі. Експерт в Google Ads.
Вам потрібна реклама, яка дійсно перетворює кліки на платоспроможних клієнтів? Припиніть витрачати маркетингові долари на неефективні кампанії та почніть отримувати максимальну віддачу від цифрової реклами вже зараз!
Я спеціалізуюся на цифровому маркетингу з більш ніж 3-річним досвідом роботи в Google Ads. Я можу проаналізувати ваш рекламний кабінет, знайти проблему та виправити її в найкоротші терміни.
- Повний цикл цифрового маркетингу
- Більше трьох років досвіду в цифровому маркетингу
- 150+ реалізованих проектів з моєю участю
- 100% гарантія результату
З 2021 року я працював у кількох дуже успішних агентствах цифрового маркетингу, допомагаючи місцевому бізнесу генерувати ліди та вхідні дзвінки/заявки, а також допомагаючи інтернет-магазинам продавати товари в Інтернеті. Обсяг рекламних кампаній, якими я керував, варіювався від кількох сотень доларів на місяць до п'ятизначних сум на місяць.
Кожні півроку проходжу онлайн-курси з цифрового маркетингу, переймаючи досвід. Я завжди в курсі будь-яких змін у роботі Google.
Провівши сотні кампаній і пройшовши численні навчальні програми, я розробив цілий список інструментів, стратегій, авторських воронок продажів, готових до використання у вашому бізнесі.
Я створюю заздалегідь прораховані та продумані кампанії, які за визначенням оптимізовані та розраховані на повернення рекламних витрат. Скористайтеся моїм досвідом і навичками, щоб побудувати міцний фундамент для успіху ваших кампаній з самого початку.
Фундамент моєї роботи включає в себе
- Налаштування рекламної кампанії: Оптимальна структура акаунта, створення кампанії, груп оголошень і текстів оголошень.
- Аналіз ключових слів: Підбір правильних ключових слів для залучення ваших цільових клієнтів в Інтернеті.
- Відстеження конверсій: Відстежуйте ліди, дзвінки та покупки, щоб визначити ефективність кампаній та виявити найефективніші оголошення.
- Цільові сторінки: Розробка нових або вдосконалення існуючих цільових сторінок.
- Оптимізація конверсії: Переконайтеся, що ваші кампанії та цільові сторінки мають правильні елементи для залучення клієнтів та спонукання їх до дії.
- Управління ставками та оптимізація: Залучення клієнтів онлайн, уникаючи переплат.
- Розподіл за днями та часом: Забезпечення того, щоб ваші оголошення показувалися в той час, коли люди з найбільшою ймовірністю стануть потенційними клієнтами та покупцями, а не просто переглядатимуть їх. - Оптимізація показників якості: Високий показник якості дозволяє вашій рекламі бути розміщеною вище конкурентів за нижчою ціною.
- Копірайтинг оголошень: Створення оголошень, які привертають увагу клієнтів і спонукають їх натиснути на ваше оголошення, а не на оголошення ваших конкурентів.
- Ремаркетинг: Переслідування ваших клієнтів в Інтернеті, поки вони не зроблять покупку.
- Звітність: Щотижневі та щомісячні звіти про результати, щоб продемонструвати ефективність ваших кампаній.
Чи готові ви змусити цифровий маркетинг працювати на ваш бізнес?
Чекаю на фідбек)

Навчався в 1 закладі

Національний транспортний універститет

Будівництво та цивільна інженерія

Київ, 2022

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

рідна

Українська

рідна

Ілля Юрійович

PPC Specialist (віддалено)

Київ

Солом'янський район

25 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому