Працювала в 5 компаніях   21 рік 1 місяць

Медицина та Охорона здоров'я, Консалтинг / Аудит, Недержавні організації / NGO

Практичний психолог

ІЛОМЦ Ала Атлантіс

Медицина та Охорона здоров'я

1 місяць

06.2024 - 07.2024

Робота з родинами військовослужбовців, людьми з посттравматичним стресом, постраждалими від військової агресії, жінками та дітьми, які постраждали від насильства, в тому числі домашнього. Робота в бригаді паліативної допомоги Колективна психотерапія на підприємствах, у тому числі медичних, з метою попередження та попередження внутрішніх конфліктів, підвищення ефективності праці. Розробка індивідуальних програм виробничої психотерапії на замовлення, опитування працівників та складання аналітичних звітів для адміністрації з пропозиціями щодо оптимізації психологічного середовища та зміцнення психічного здоров'я працівників.

Лікар, медичний директор, генеральний директор, регіональний експерт

КП "ДОКЛПО "Фтизіатрія" ДОР, КП "КПТД"ДОР"

Медицина та Охорона здоров'я

20 років 10 місяців

09.2002 - 07.2023

Я очолювала фтизіатричну службу області, запроваджуючи національні та міжнародні стандарти у сфері протидії туберкульозу, створила обласний фтизіопульмонологічний центр, орієнтуючись на потреби хворого, домоглася скорочення ліжкового фонду протитуберкульозного диспансеру при збільшенні об’єму лікування. медичних послуг, запроваджено наукові програми в закладі щодо застосування нових протитуберкульозних препаратів у хворих на МЛС/ШЛС ТБ, розроблено аналітичні звіти національної нормативно-правової бази у сфері протидії туберкульозу (USAID Support Health Reform Support). Була 10 років секретарем обласної координаційної ради, розробляла регіональні плани та програми щодо зменшення тягаря туберкульозу, зменшення стигматизації хворих на туберкульоз та ВІЛ, координувала співпрацю влади з міжнародними фондами, благодійними донорськими організаціями щодо співпраці на регіональному рівні. Розроблено та впроваджено навчальні програми для медичного персоналу, курси лідерства, просування бренду підприємства (USAID), проведено навчання серед міжгалузевих робочих груп щодо розробки та реалізації національних стратегій подолання стигматизації ТБ/ВІЛ (ПРООН). Розробила та впровадила єдиний маршрут (дорожню карту) для населення області з метою скринінгу та лікування соціально небезпечних хвороб, до якої входила окрео соціальна підтримка та соціальний супровід осіб за підтримки міжнародних донорських благодійних організацій.

експерт з питань організації охорони здоров'я

Deloitte

Консалтинг / Аудит

1 рік 6 місяців

03.2021 - 09.2022

Працювала на посаді Health Services Provision Consultant (Tuberculosis), брала участь в наданні послуг з підтримки USAID «Підтримка медичної реформи» для сприяння розробці та перегляду концептуального документа, а також медичної експертизи показників туберкульозу.

TB Legal Environment Assessment Local Consultant, експерт з питань реалізації Fast Track City

UNDP Ukraine

Недержавні організації / NGO

4 роки 1 місяць

08.2018 - 09.2022

The main objective of the assignment is to develop local action plans using participatory approach that will result in implementation of the key recommendations of TB LEA in one selected oblast of Ukraine. The action plan is to be developed at the oblasts or at the municipal levels and based on the stakeholders motivation and capacity to implement the planned activities.

регіональний консультатнт з питань охорони здоров'я

USAID Health Reform Support «Програма оптимальних технологій в охороні здоров’я» (РАТН)

Недержавні організації / NGO

8 років 11 місяців

04.2013 - 03.2022

Підтримка та координація із місцевою владою обласного рівня впровадження заходів Проектущодо: розбудови потенціалу медичних працівників, співробітників соціальних служб танеурядових організацій, навчання персоналу, відповідального за моніторинг епідеміологічних показників і надання вичерпних послуг з лікування та профілактики ТБ вобласті; покращення раннього виявлення, діагностики та профілактики ТБ; удосконалення всіх складових компоненту лікування та системи ведення випадку ТБ, ХРТБ та ТБ/ВІЛ; підтримки спільнот в проведенні інформаційної діяльності, здійсненні адвокації дляборотьби з ТБ та подолання стигми. Сприяння соціальній мобілізації місцевих громадшляхом поширення інформації та впровадження дієвих алгоритмів раннього виявленнятуберкульозу і підтримки пацієнта з ТБ протягом амбулаторного лікування. Допомога фахівцям Проекту в організації проведення кураторських візитів до закладів охорониздоров’я. Координація та підтримка у розробці нормативних документів з питань ТБ, МР ТБ, ТБ/ВІЛ, ІК,психо-соціального супроводу хворих на ТБ, МР ТБ та ТБ/ВІЛ в рамках реалізації заходів Проекту. Формування та координація діяльності робочих груп з розробки моделі співпраці і залученнямусіх наявних ресурсів для створення орієнтованої на пацієнта системи надання медичної допомогина амбулаторному етапі з метою забезпечення безперервного лікування ТБ, МР ТБ та ТБ/ВІЛ. Допомога в організації та проведенні робочих зустрічей/круглих столів в області для обговореннякомплексних підходів до діагностики ТБ та якісного ведення випадків ТБ, МР ТБ та ТБ/ВІЛ. Допомога в організації та проведенні тренінгів. Підтримка у затвердженні нормативних документів на обласному рівні. Підготовка планів проведення кураторських візитів по області. Допомога в організації проведення кураторських візитів з елементами навчання на робочомумісці, з наступним аналізом прогалин і пошуком можливого вирішення проблем. Допомога у створенні в регіоні системи моніторингу та оцінки ТБ, МР ТБ та ТБ/ВІЛ. Підготовка необхідної інформації для фахівців проекту про результати виконаної роботи. Інша допомога за погодженням між PATH і Виконавцем. Робочі візити до проектних регіонів для виконання завдань PATH.

Ключова інформація

  • Маю 13 років досвіду в сфері управління та організації системи охорони здоров’я, управління підприємством, досвіду розробки, впровадження та управління заходами з протидії туберкульозу та іншими соціально значущими хворобами, досвід та навички в організації управління підприємства медичної галузі (700-1200 штатних одиниць), підтверджені навички проведення внутрішнього аудиту за системою ISO.
  • Здатна ефективно працювати в групі, в команді, самостійно та/або з широким колом співробітників різних категорій, маю навички координації із представниками влади, неурядового сектору тощо.
  • За своєю багаторічною професійною діяльністю (лікар) вмію дотримуватись принципів конфіденційності у всіх інших сферах своєї діяльності, акомулювати отриману інформацію та дотримуватись принципів етики та професійної/галузевої таємниці.
  • Маю відмінну здатність до усного спілкування на різні теми від професійного, тактовність, дипломатичність, стрессостійкість.
  • Здатна відмінно спілкуватись на письмі з метою підготовки регулярних чи спеціальних документів, звітів, проектної документації, інформаційно-довідкових матеріалів, маю досвід підготовки виступів на масових заходах у стислі терміни.
  • Маю навички програмного управління, стратегічного планування, аналізу і визначення проблемних питань та їх вирішення.
  • Маю 10 річні навички організації та виступів в якості спікера масових заходів (семінари, тренінгів, нарад, апаратних та колегій, координаційних рад, круглих столів, проведення окремих сесій масових заходів, в тому числі за участі міжнародних організацій, національного рівня, донорів або представників), маю навички в організації та проведенні тренінгів в якості тренера (в тому числі і підготовка матеріалів до виступів, тренінгів за різною тематикою).
  • Вмію ефективно застосовувати отриманні знання на курсах основ проектного менеджменту, кращі практики управління медичним закладом та інші в повсякденній роботі.
  • Маю відмінні навички роботи на комп’ютері (MS Word, Excel, Power Point, Сanva, Outlook), добрі навички роботи на комп'ютері з метою впровадження, аналізу, відстеження та управління досягненням програмних цілей, вкладенням ресурсів та отриманням результатів (Access, SPSS та інше програмне забезпечення, у т.ч. у сфері статистики).
  • Нагороди/Діяльність: брала активну участь у роботі комісій МОЗУ з питань номенклатури, розробки протоколів, стандартів та вимог до ПМГ. Заслужений лікар України (2022), Грамота МОЗ У (2013), відзнаки "За заслуги перед громадою", "Гордість галузі".
  • Вважаю, що жінка здатна зайняти гідну позицію в професійній сфері захисту прав дітей, сумлінно виконуючи свої обов’язки, використовуючи не тільки досвід та отримані знання, а й інтуїцію та емоційний вплив.
  • Вважаю, що мій досвід у розробці та впровадженні інноваційних рішень для комплексних завдань в сфері роботи із соціально небезпечними захворюваннями, вміння працювати із великою кількістю джерел інформації, аналізувати їх зміст та у підсумку приймати конкретні ефективні рішення для конкретних кроків, дозволять працювати в організації, метою якої є реагування на найважчі гуманітарні кризи, допомога людям в кризових ситуаціях.
  • Маю досвід успішного управління проектами, вирішення проблем і міжсекторальної співпраці.
  • Водій з 24-річним стажем, категорії В,С, D.
  • Маю можливість в роботі мати відрядження (40-50% від робочого часу).

Навчалась в 6 закладах

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

Соціальні та поведінкові науки, магістратура з психології

Дніпро, 2024

Вищий навчальний заклад "Український католицький університет"

Публічне управління та адміністрування, магістратура

Львів, 2022

Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім.Ф.Г.Яновського

Аспірантура з фтизіатрії, кандидат медичних наук

Київ, 2017

Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України

Публічне управління і адміністрування, магістратура з відзнакою

Дніпро, 2013

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

правознавство, з відзнакою

Дніпро, 2009

Державний заклад "Дніпропетровська медична академія Міністерства охорони здоров'я України"

лікувальний

дніпро, 2001

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

-

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Маю водійський досвід з 2000 року, категорії В, С, D

Наукова діяльність

з 2014 року з моменту вступу до аспірантури займалась науковою діяльністтю, поєднуючи її із практичною діяльністтю лікаря. Займалась питанням удосконалення схем лікування мультирезистентних форм туберкульозу, пошуку оптимальних шляхів до подолання тягаря туберкульозу в Україні та в світі, удосконалення та прискорення діагностики туберкульозу.

Була регіональним координатором багітьох досліджень з питань лікування туберкульозу, з питань удосконалення організації надання фтизіатричної допомоги тощо.

Комп'ютерні навички

Маю відмінні навички роботи на комп’ютері (MS Word, Excel, Power Point, Сanva, Outlook), добрі навички роботи на комп'ютері з метою впровадження, аналізу, відстеження та управління досягненням програмних цілей, вкладенням ресурсів та отриманням результатів.

Nataliia

Координатор проектів з громадського здоров*я

Дніпро

Готовий переїхати: Київ, Одеса, Запоріжжя

50 000 грн.

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому