Працювала в 7 компаніях   16 років 6 місяців

Фармацевтика, Державний сектор, Торгівля роздрібна / Retail, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Нерухомість та Девелопмент, Сили оборони України, Медицина та Охорона здоров'я

Касир

ТОВ "Подорожник Київ"

Фармацевтика

1 рік 4 місяці

04.2023 - 08.2024

Працюючи в аптеці на посаді касира проводила реалізацію медикаментів; консультувала клієнтів при відпуску лікарських засобів; проводила контроль термінів придатності препаратів; контролювала правильність їхнього зберігання; відпускала рецептурні лікарських засобів; здійснювала продаж товарів, що знаходяться в асортименті аптеки; здійснювала супутні касові і грошові операції.

Головний спеціаліст Управління обслуговування громадян №3 (сервісний центр)

Головне Управління пенсійного фонду України в Київській області.

Державний сектор

9 місяців

12.2021 - 09.2022

Працюючи в Головному Управлінні пенсійного фонду України на посаді Головного спеціаліста Управління обслуговування громадян забезпечувала видачу довідок, повідомлень, виписок, інших документів з питань пенсійного забезпечення. Надавала консультації про умови, порядок призначення, перерахунку, виплати пенсій,страхових виплат та інших соціальних послуг та спектру послуг, які надаються органами Пенсійного фонду, в тому числі про сервіси дистанційного обслуговування, можливість подання документів, звернень з використанням ЕЦП, через вебпортал електронних послуг. Надавала відповіді особам, які звертаються на телефон «гарячої» лінії. Приймала заяви та документи для призначення та перерахунку пенсій відповідно до законодавства України, видавала довідки передбачені Порядком подання та оформлення документів для призначення пенсій. Аналізувала надані документи на відповідність вимогам чинного законодавства та Порядку подання та оформлення документів для призначення пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування». Здійснювала реєстрацію користувачів на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України та здійснює реєстрацію заяв «згода на інформування» з метою цільового індивідуального інформування громадян (СМС — інформування).

Менеджер із збуту

ТОВ"Еко Буд"

Торгівля роздрібна / Retail

2 місяці

01.2021 - 03.2021

На посаді менеджера зі збуту проводила прорахунок замовлень клієнтів, робила звірку взаєморозрахунків з клієнтами, займалася документообігом та створювала необхідну документацію в програмі 1С, проводила ділову переписку з клієнтами та займалася пошуком нових клієнтів.

Менеджер із збуту

Шевченко Д.С., ФОП

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 місяців

10.2019 - 03.2020

На посаді менеджера зі збуту проводила прорахунок замовлень клієнтів, робила звірку взаєморозрахунків з клієнтами, займалася документообігом та створювала необхідну документацію в програмі 1С, проводила ділову переписку з клієнтами та займалася пошуком нових клієнтів.

Економіст

ТОВ" Гординського-Плаза"

Нерухомість та Девелопмент

10 місяців

10.2018 - 08.2019

Працюючи економістом в ТОВ «Гординського-Плаза» укладала договори оренди, створювала рахунки та акти виконаних робіт в програмі 1С 7, розробляла фінансовий план підприємства, робила звіт по підприємству, оплачувала рахунки через клієнт банк, проводила роботу щодо заборгованності орендарів, листування, робила ключі ЕЦП для роботи з енергопостачальними організаціями.

інспектор ревізор паливної групи/економіст з договірних та претензійних робіт

Квартирно-експлуатаційний відділ міста Біла Церква

Сили оборони України

9 місяців

01.2017 - 10.2017

Під час роботи в Квартирно-експлуатаційному відділі м. Біла Церква проводила розробку проектно-кошторисної документації, укладала договори (оренди, позики) вела облікову документацію та фінансову звітність, створювала рахунки та акти виконанних робіт.

Сестра медична

КЗ КОР"ОПНМО"

Медицина та Охорона здоров'я

11 років 8 місяців

04.2005 - 12.2016

Під час роботи в Комунальному закладі Київської обласної ради «Обласному психіатрично-наркологічному медичному об’єднанні» виконувала всі покладені на мене обов’язки згідно посадової інструкції медичної сестри.

Ключова інформація

Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою. Вільно володію програмами: Word, Excel, програмою 1С 7. Робота з електронною поштою, документообігу, з сервісами пошуку.

Навчалась в 3 закладах

Білоцерківська філія Приватного акціонерного товариства "Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна Академія управління персоналом"

Медичний та фармацевтичний менеджмент/Менеджмент

Біла Церква, 2022

Білоцерківська філія Приватного вищого навчального закладу "Київський інститут бізнесу та технологій" товариство з обмеженою відповідальністю

«Фінанси та кредит»/спеціаліст з фінансів та кредиту, фінансист, викладач професійного навчально-виховного закладу.

Біла Церква, 2013

Білоцерківське медичне училище

Акушерська справа

Біла Церква, 2005

Володіє мовами

Українська

вільно

Державний сертефікат про рівень володіння державною мовою УМД№00034926 від 08.10.2021р.

Тетяна Іванівна

фармацевт/касир/менеджер

Біла Церква

39 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому