Працювала в 3 компаніях   1 рік 3 місяці

Торгівля роздрібна / Retail, Медицина та Охорона здоров'я

Продавець - консультант

Зоомагазині

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 2 місяці

06.2023 - 08.2024

—ТОВ "Zooparadise", вересень 2023 - по теперішній час, продавець-консультант в зоомагазині. Обслуговала клієнтів, консультувала щодо вибору товарів для тварин, контролювала наявність і якість товарів, проводила інвентаризацію та облік.

Ассистент ветеринарного врача

Дружочек

Медицина та Охорона здоров'я

1 місяць

09.2023 - 10.2023

Клініка "Дружочек", червень 2023 - серпень 2023, асистентветеринарного лікаря (стажування). Допомагала ветеринарному лікарю в проведенні оглядів, діагностики, лікування та профілактики захворювань тварин, підготовлював медичні інструменти та обладнання, заповнював медичну документацію, спілкувався з клієнтами.

Асистент ветеринарного лікаря

Клініка "дружочек"

2 місяці

06.2023 - 08.2023

Допомагала ветеринарном у лікарю в проведенні оглядів , діагностики , лікування та профілакти ки захворювань тварин , підготовлював медичні інструменти та обладнання , заповнював медичну документацію , спілкував ся з клієнтами

Ключова інформація

Технічні: вміння працювати з комп'ютером, офісними програмами,інтернетом, електронною поштою, сканером, принтером, касовим апаратом, розбираюся в кормах для тварин та препаратах.

Міжособистісні: комунікабельність, доброжитлевість, відповідальність, пунктуальність, уважність, стресостійкість, вміння працювати в команді та самостійно, любов до тварин.

Навчалась в 1 закладі

Харківська державна зооветеринарна академія

факультет ветеринарної медицини

Харків, 2026

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

курси з грумінгу

Харків, 2024

Курси з грумінгу від Groomer Professional Дата закінчення: 09.02.2024 Отримала навички догляду за тваринами, включаючи стрижку, купання та інші процедури з грумінгу. Вивчила техніки безпечної роботи з різними породами та типами шерсті. Опанувала основи гігієнічного догляду.

Кристина Сергіївна

Асистент ветеринарного лікаря

Харків

21 рік

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому