Працювала в 2 компаніях   5 років 7 місяців

Інше, Державний сектор

Координатор проекту

YMCA Slovakia

Інше

1 рік 2 місяці

03.2023 - 05.2024

На посаді координатору проектів, я організувала 20+подій для людей різного віку, що включали в себе освітнікурси, інтеграційні і інформаційні семінари, організаціядозвілля. Це дало мені змогу навчитись і прокачати в собікомунікаційні навички, тайм-менеджмент. Розвило в меністресостійкійсть, вміння переконувати і прийматисамостійні рішення. Також під час роботи я самостійновела соціальні мережі локального осередку YMCALiptovsky Mikulas , що включало в себе написання постів,оформлення відео і фото-презентацій. Це дозволило меніпрокачати свої навички в сфері копірайтингу.

Фахівець з персоналу

ППСПОП "Дніпро-1"

Державний сектор

4 роки 3 місяці

01.2016 - 04.2020

Працюючи спеціалістом у відділі кадрів у поліції я здобулацінний досвід в управлінні персоналом, вирішенніконфліктів і дотриманні дисципліни, що допомогло менірозвинути аналітичне мислення та навички веденнядокументації.

Ключова інформація

Поєднання досвіду роботи у відділі кадрів в поліції, самостійногоопанування професії СММ-менеджера та участь у міжнароднихпроектах, як координатора, дали мені можливість набути важливіособисті якості ефективного тайм-менеджера та вміння бути гнучкою увиборі сфери роботи. Я навчилася швидко адаптуватися до нових умов,самостійно вивчати нові інструменти та продуктивно працювати вкоманді, що дозволяє мені успішно реалізовувати проекти різногомасштабу

Навчалась в 2 закладах

Київський Славістичний університет (Дніпропетровський філіал)

Менеджмент митної справи

Дніпро, 2009

Дніпропетровський індустріальний коледж

Автоматизація і управління технологічними процесами

Дніпро, 2004

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Словацька

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Таргет простими словами

2022

Опанувала навички роботи в МЕТА Ads. Освоїла стратегії планування та запуску рекламних кампаній, аналізу результатів і оптимізації рекламних бюджетів. Також курс включав навчання інструментам аналітики та метрик, що дозволяють оцінювати ефективність рекламної кампанії.  

Курс з СММ

2022

На курсі вивчила як ефективно використовувати соціальні мережі для просування брендів і бізнесів. Дізналась як створювати цікавий і залучаючий контент, що привертає увагу цільової аудиторії. На курсі особлива увага приділялась навичкам комунікації і взаємодії з підписниками, щоб грамотно вибудовувати лояльність і довіру до бренду.

Юля

Таргетолог дистанційно

Дніпро

39 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому