Працювала в 1 компанії   6 років 5 місяців

Інше

Начальник спеціалізованого відділу нагляду у гірничодобувній промисловості управління гірничого нагл

Східне міжрегіональне управління Державної служби України з питань праці

Інше

6 років 4 місяці

04.2018 - 08.2024

Обов'язки:

1. Здійснення керівництва Відділом, організація та контроль за якісним та своєчасним виконанням обов'язків працівниками, представлення Відділу у відносинах з іншими органами, підприємствами, установами, організаціями.

2. Забезпечення виконання відділом роботи щодо здійснення ефективного, результативного державного нагляду (контролю), реалізації державної політики у сферах промислової безпеки, охорони праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, здійснення державного гірничого нагляду, здійснення комплексного управління охороною праці та промисловою безпекою на міжрегіональному рівні.

3. Розробка посадових інструкцій, положень про структурні підрозділи та індивідуальних програм щодо підвищення кваліфікації.

4. Робота та взаємодія з піднаглядними підприємствами, органами місцевого самоврядування, правоохоронними органами, Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, Державною воєнізованою гірничорятувальною службою тощо;

5. Формування та надання щоденних, щомісячних, квартальних, піврічних та річних звітів до Держаної служби України з питань праці.

6. Здійснення контролю за своєчасністю та об’єктивністю розслідування нещасних випадків на виробництві, їх документальним оформленням і веденням обліку, виконанням заходів з усунення причин нещасних випадків. Проведення розслідування у якості голови спеціальної комісії та участь у веденні обліку аварій і нещасних випадків, які підлягають спеціальному розслідуванню, аналіз їх причин, підготовка пропозицій щодо запобігання таким аваріям і випадкам.

7. Складання у випадках, передбачених законом, протоколів про адміністративні правопорушення, розгляд справ про такі правопорушення і накладання адміністративних стягнень.

8. Координація відповідно до законодавства роботи підприємств, інших суб’єктів господарювання у сферах промислової безпеки, охорони праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, здійснення державного гірничого нагляду.

9. Організація проведення навчання (в тому числі спеціального) і перевірки знань з питань охорони праці; участь в комісії з перевірки знань з питань охорони праці.

Відзнаки:

1. За сумлінну працю у сфері запобігання настанню нещасним випадкам на виробництві нагороджена відзнакою Донецької обласної ради профспілок - нагрудний знак "Визнання ІІІ ступеню";

2. За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків нагороджена Почесною грамотою від Покровської районної державної адміністрації Донецької області;

3. За активну роботу в профспілці, особистий внесок у захист соціально-економічних прав та інтересів працівників отримана Подяка від Донецької регіональної організації профспілки працівників державних установ України.

Проходження професійного навчання (підготовка, підвищення кваліфікації за професійними (сертифікатними) та/або короткостроковими програмами, стажування, самоосвіта) та оримання відповідних сертифікатів.

Ключова інформація

Знання законодавства про охорону праці та нормативно-правових актів з питань охорони;

Робота в Microsoft Office, програмах ІАС ДНК, СЕД Мегаполіс;

Приймати рішення, організовувати, керувати, координувати та контролювати роботу інших працівників;

Виконання посадових обов’язків в умовах багатозадачності.

Неспеціалізовані навички: високий рівень самоорганізації, дисциплінованість та відповідальність; висока працездатність, націленість на результат, комунікативність, вміння прцювати в команді.

Навчалась в 1 закладі

Індустріальний інститут Державного навчального закладу "Донецький національний технічний університет"

Гірництво,

Покровськ, 2017

Володіє мовами

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Міжнародне гуманітарне право у професійній діяльності публічних службовців

2024

Захист цивільних осіб у міжнародному гуманітарному праві під час міжнародного збройного конфлікту. Відповідальність за порушення норм МГП та як домогтися правосуддя під час та після завершення збройного конфлікту і що для цього можуть зробити держслужбовці та представники органів місцевого самоврядування

Перша домедична допомога в умовах війни

2023

Основи першої домедичної допомоги в умовах бойових дій

Безпека та здоров'я на роботі у контексті інтеграції до ЄС

2023

Оволодіння системою знань про:

1) європейське законодавство з безпеки і здоров’я на роботі;

2) нормативно-правову базу з безпеки та здоров’я на роботі в системі чинного законодавства України;

3) директиви ЄС та інші нормативно-правові акти ЄС з безпеки і здоров’я на роботі та їх імплементація в національне законодавство Україні;-  розвиток системи знань, умінь та навичок, які забезпечують здатність ефективно реалізувати державну політику України у сфері безпеки та здоров’я на роботі.

Практикум української мови (за новою редакцією українського правопису)

2023

Використання засобів сучасної української літературної мови залежно від умов спілкування, мети і змісту мовлення; самостійного опрацювання навчальних посібників, словників та іншої довідкової літератури; використання термінологічних, перекладних та електронних словників

Вміння ефективної комунікації та публічних виступів, співпраця та налагодження партнерської взаємодії

2023

Застосування інструментів для ефективної комунікації  та взаємодії;

співпраця та налагодження партнерської взаємодії

З питань адаптації законодавства України до права Європейського Союзу (acquis ЄС) та Європейської інтеграції

2023

Прии?няття обґрунтованих управлінських рішень з урахуванням питань європеи?ськоі? інтеграціі?, розробки обґрунтованих рекомендаціи? щодо вирішення складних управлінських і соціальних проблем та вдосконалення публічного управління та адміністрування; розробки пропозицій щодо підвищення ефективності механізмів реалізації євроінтеграційної та євроатлантичної політики

Особливості регулювання трудових відносин під час дії воєнного стану та у післявоєнний період

2023

Оволодіння системою знань про:

1) основні напрями правового регулювання трудових відносин в умовах воєнного стану та в післявоєнний період в Україні;

2) міжнародно-правове регулювання праці, нормативно-правову базу у сфері праці в системі чинного законодавства України;

3) тенденції розвитку трудових правовідносин в умовах ринкової економіки;-  розвиток системи знань, умінь та навичок, які забезпечують здатність ефективно реалізувати державну політику України у сфері праці.

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Категорія В

Тамара

Керівник відділу охорони праці та пожежної безпеки

Бровари

60 000 грн.

39 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 3 тижні тому