Працював в 1 компанії   1 рік 11 місяців

Сили оборони України

Заступник начальника штабу

Добровольче формування "Феміда" Чорнобаїввської територіальної громади Херсонської області

Сили оборони України

1 рік 10 місяців

11.2022 - до теперішнього часу

З 1995р. по 2016р. служба в МНС, ДСНС на керівних посадах Головного управління та Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Приймав участь в організації ліквідації аварій та катастроф, проведенні підривних робіт, контролював виконання заходів безпеки при поводженні з вибухонебезпечними предметами, вибуховими речовинами та засобами підривання.

Ключова інформація

Обізнаний, не пропускаю гарну можливість дізнатися щось нове, особливо абстрактні поняття, бо вважаю це захоплюючим. Маю гнучкий розум і здатний переходити від ідеї до ідеї з невеликими зусиллями, спираючись на свої накопичені знання. Оригінальний, мало прив’язаний до традицій, здатний відкинути існуючі системи та методи та об’єднати різні ідеї зі своєї бази знань, щоб сформулювати нові сміливі ідеї. Якщо представити хронічні, системні проблеми та дати волю для їх вирішення, реагую із неприкритою радістю. Ніщо не приносить такого задоволення, як аналіз проблем з усіх боків, щоб знайти найкращі рішення. Поєднуючи свої знання та оригінальність, щоб висвітлити кожен аспект теми, що розглядається, відкидаю без докорів сумління варіанти, які не працюють, відкриваючи ще більше можливостей. Коли надається можливість, щоб дослідити цікаву проблему, можу справді вражати своїм ентузіазмом та енергією, не соромлячись витрачати довгі дні та ночі на пошуки рішення.

Навчався в 3 закладах

Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова

Екологія

Миколаїв, 2020

МФ Київського національного університету культури і мистецтв

Дизайнер

Миколаїв, 2010

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності (ЛПТУ)

Організація і техніка протипожежного захисту

Львів, 1998

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

підвищення кваліфікації

Миколаїв, 2022

Регулярно проходив курси підвищення кваліфікації в Національному університеті цивільного захисту України (м.Харків) під час проходження служби в системі ДСНС . 

З 2017р. по теперішній час регулярно проходжу навчання на курсах в Навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області (за програмами цивільного захисту, пожежної безпеки та охорони праці).



Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Володію гарними навичками роботи офісних програм (для набору тексту, роботи з масивами даних, презентацій, обробки та створення зображень (Adobe Photoshop, CorelDRAW)), та роботи з офісною оргтехнікою (сканерами, принтерами, плоттерами, дублікаторами).

Водійське посвідчення

A: мотоцикли; B: легкові автомобілі; C: вантажні автомобілі.

Військова служба

З 1993р. по 1995р. в ЗСУ

Захоплення та інтереси

Образотворче мистецтво, ЗОЖ.

Володимир

Керівник групи

Миколаїв

49 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому