Працювала в 1 компанії   1 рік 5 місяців

Шоу-бізнес

SMM manager, копірайтер, контент мейкер

Літературне ком'юніті "Реінкарнація"

Шоу-бізнес

1 рік 4 місяці

05.2023 - до теперішнього часу

Маю досвід (більше року) в веденні, оформленні і просуванні Instagram-акаунту. Займалася написанням текстів, викладанням контенту, створенням постів і сторіз. Самостійно створила впізнаваний візуальний стиль і оформлення бренду, які використовувалися при веденні соц. мереж. Мала 100% успішність щодо вимог замовника: швидкий зріст кількості підписників, оглядів та взаємодій в профілі, високий попит на товар (продаж квитків на заходи, відвідування заходів). Набрала стабільну аудиторію, яка проявляла активність в мережі і купівлі товару вузкоспрямованного бізнесу (літературне ком'юніті, яке займається організацією літературних вечорів, лекцій тощо). Таким чином, з нуля розробила працюючу стратегію просування і успішний кейс.

Ключова інформація

Займаюся написанням текстів, викладанням контенту, створенням постів і сторіз. Здатна самостійно створити впізнаваний візуальний стиль і оформлення бренду, які використовуються при веденні соц. мереж. Вмію виявити ЦА і успішно працювати саме на неї. Розбираюсь в алгоритмах і трендах соц. мереж. Вмію писати привабливі чіпляючі тексти. Володію українською літературною мовою на високому рівні, маю гарні навички в письменництві та копірайтингу.

Володіє мовами

Англійська

вільно

Французька

базовий

Російська

рідна

Українська

рідна

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Займаюся творчістю. Пишу вірші та оповідання, з якими виступаю на літературних заходах, граю в театрі, вчуся режисурі та акторській майстерності. Начитана.

Особисті якості

Маю розвинене креативне мислення, творча людина з гарним смаком і баченням естетики. Стресостійка, легко знаходжу вихід з непередбачуваних ситуацій і швидко генерую ідеї в необхідному напрямку. Витривала.

Софія Вікторівна

SMM manager, копірайтер, контент мейкер

Одеса

18 років

неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, гібридна

Оновлено 1 місяць тому