Працювала в 1 компанії   4 роки 5 місяців

Консалтинг / Аудит

Головний бухгалтер

Назву компанії приховано

Консалтинг / Аудит

4 роки 4 місяці

05.2020 - до теперішнього часу

Діяльність:Консалтингова фірма "Фінансовий Консультант" спеціалізується на наданні комплексних бухгалтерських послуг, кадрового обліку та юридичного супроводу. Ми маємо досвіду понад 10 років, забезпечуючи нашим клієнтам фінансову безпеку та правову підтримку.

Наші послуги:

Бухгалтерські послуги:

Ведення бухгалтерського обліку для ТОВ і ФОП (Дія СІТІ) на всіх системах оподаткування, а також досвід ведення неприбуткових організацій (фонди громадські організації) .Складання та подання фінансової та податкової звітності.Податковий консалтинг та оптимізація оподаткування.Підготовка та подання декларацій, звітів до податкових органів.Ведення первинної документації, облік активів та зобов'язань.

Кадровий облік:Ведення кадрового діловодства та оформлення кадрових документів.Нарахування заробітної плати, відпускних, лікарняних.Формування та подання звітності щодо працівників (ЄСВ, ПДФО).Консультації з трудового законодавства та кадрового обліку.

Юридичний супровід:Консультації з правових питань, що стосуються ведення бізнесу.Розробка та перевірка договорів, контрактів, угод.Юридична підтримка під час перевірок контролюючими органами.Захист інтересів клієнтів у спорах, медіація та арбітраж

Наші цінності:Чесність: Ми будуємо відносини з клієнтами на основі довіри та прозорості.Відповідальність: Виконуємо свою роботу якісно та вчасно, несемо відповідальність за наші дії.Людяність: Ми враховуємо потреби клієнтів та колег, ставимося до них з розумінням та підтримкою.Націленість на результат: Досягаємо поставлених цілей, орієнтуючись на довгостроковий успіх клієнтів.

Постійний розвиток: Завжди вдосконалюємо свої знання та підвищуємо кваліфікацію.Етичне ставлення до життя: Працюємо згідно з високими моральними та професійними стандартами.

Наш досвід:За понад 10 років роботи ми надали послуги більш ніж сотні компаній, допомагаючи їм зростати та успішно функціонувати на ринку. Наші клієнти – це малі та середні підприємства, стартапи та фізичні особи-підприємці, які потребують професійного бухгалтерського та юридичного супроводу.

Наш підхід:Ми використовуємо готові алгоритми, перевірені досвідом, і завжди працюємо над підвищенням кваліфікації співробітників. Завдяки глибоким знанням і вмінням ми допомагаємо клієнтам досягати фінансової стабільності та успішно розвивати свій бізнес.

За попередньою домовленістю можемо приходити в офіс

Анонімний пошукач

Головний бухгалтер

Житомир

Готовий переїхати: Київ

46 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна

Оновлено 3 дні тому