Працювала в 2 компаніях   4 роки

Торгівля роздрібна / Retail, IT

Контент-менеджер

Aquapolis.ua

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки 11 місяців

05.2020 - 04.2024

Координація з маркетинговою командою для інтеграції контенту в рекламні кампанії. Написання та редагування текстів для продуктів, категорій, блогів та інших розділів сайту. Підготовка описів товарів, метатегів, заголовків та інших елементів, що впливають на SEO. Підбір і редагування зображень і відео для продуктів та інших розділів сайту. Забезпечення високої якості візуального контенту. Взаємодія з відділом продажів і маркетингу для забезпечення відповідності контенту бізнес-цілям. Робота з системами управління контентом (CMS), такими як WordPress, Magento та інші. Оновлення та підтримка актуальності контенту на сайті. Розробка і запуск нових рубрик, спецпроєктів, акцій і конкурсів.

Web Designer

ФОП

IT

2 роки 4 місяці

10.2021 - 02.2024

https://www.figma.com/design/zL9qoVYIU3vLBPAIKc8sSb/prtfl?node-id=2257-8429&t=CwrnzV7ahgZXAlPh-1
Створення wireframes (каркасних макетів) для відображення структури сторінки. Розробка високоякісних прототипів, які відображають зовнішній вигляд і функціональність кінцевого продукту. Проектування візуальних елементів інтерфейсу, таких як кнопки, іконки, типографіка і колірні схеми. Робота з інструментами дизайну, такими як Figma, Sketch тощо. Забезпечення узгодженості стилю та візуальної ідентичності на всіх сторінках і екранах. Тісна співпраця з розробниками для реалізації дизайну в коді. Робота з продакт-менеджерами та іншими зацікавленими сторонами для розуміння вимог і цілей проєкту. Участь у брейнстормінгах і робочих зустрічах для генерування ідей і рішень.

Навчалась в 1 закладі

Одеський національний університет імені І. І. Мечникова

Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування

Одеса, 2024

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Ui/Ux designer

Останні 3 роки я працюю у сфері веб-дизайну. У мене є стійкі знання та професійний досвід використання Figma. Я вмію працювати з уже готовим дизайном, у який необхідно вносити правки та зміни. Вмію працювати в команді та брати на себе частину роботи, наприклад, створення сторінок у вже готовій дизайн-системі. Також маю досвід створення інтерфейсів з нуля під вимоги замовника. Маю аналітичний склад розуму і при створенні інтерфейсів думаю, про те, як користувач буде орієнтуватися в дизайні. Намагаюся досягати максимального результату, виходячи з вимог замовника та інтересів користувачів.
Серед моїх проєктів були:
Створення дизайну для сервісу уніфікації користувачів. Мені необхідно було створити зрозумілий, простий, але зручний інтерфейс, в який необхідно вмістити багато таблиць і графіків. Цей сервіс має дві складові: панель адміна і панель клієнта. Головною умовою було створити уніфікований зрозумілий інтерфейс, який не відволікатиме від основного завдання проєкту. Наразі клієнт має повністю готову дизайн-систему, яка легко доповнюється новими сторінками. Логіка кожної сторінки обговорювалася безпосередньо із замовником.
Для цього ж проєкту було створено односторінковий лендінг-візитку, де міститься опис продукту, переваги, особливості, мета проєкту та прайс. Дизайн лендінгу був схвалений замовником і виконаний у тому ж стилі, що й сам продукт.
Проєкт-букінг для бронювання запису до б'юті-майстрів для салонів краси. Сервіс передбачає простий монохромний календар із сіткою-розкладом для кожного дня під кожного конкретного майстра. У картці запису розміщена вся інформація про послугу, майстра, побажання клієнта та інші деталі. Сервіс адаптований під різний масштаб бізнесу і дизайн продуманий як для індивідуальних підприємців, так і під великий бізнес. Головним завданням було створити зрозумілу таблицю запису для кожного дня роботи, щоб уникнути плутанини між майстрами. Для дизайну було обрано монохромні кольори, які не зміщуватимуть фокус від головної мети проєкту.
Додаток для внесення сільськогосподарських даних. Метою проєкту було спрощення життя фермерам для систематизації даних про врожай і надій. У застосунок заносили інформацію про кожну зернову культуру і тварину для купівлі або продажу. Цікавим завданням було створення персональної картки для корів та овець з інформацією про кількість молока та вовни, які вони можуть виробляти. Моїм головним завданням було створити акуратний інтерфейс, яким буде зручно користуватися людям, які тільки починають діджиталізацію свого фермерського бізнесу.
Квітковий магазин. На головній сторінці клієнт попросив розмістити вже готові букети, а нижче створити каталог товарів. Сторінка товару містить всю детальну інформацію, фотографії та відео, а також вміщує яскраву кнопку купити для заклику до дії. Дизайн вийшов яскравим та інтерактивним.
Також часто допомагаю клієнтам вносити правки в уже готові проєкти для поліпшення візуальної частини або зручності. Добре вмію включатися в уже готові дизайн-системи, які розроблялися іншими дизайнерами до мене.

Анастасія

WEB-designer

Львів

26 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому