Працювала в 3 компаніях   6 років

Медіа / ЗМІ, Нерухомість та Девелопмент

Редактор стрічки новин

Інтернет видання

Медіа / ЗМІ

8 місяців

11.2023 - 07.2024

Відстеження поточних подій через різні джерела, такі як інформаційні агентства, соціальні мережі, прес-релізи та інші медіа. Вибір найважливіших та найцікавіших новин, які варто опублікувати. Це включає оцінку актуальності, важливості та потенційного інтересу аудиторії. Перевірка та редагування новинних матеріалів на предмет точності, граматики, стилю та відповідності редакційним стандартам. Написання заголовків та підзаголовків, які привертають увагу читачів. Розміщення новинних матеріалів на платформі, включаючи налаштування зображень, тегів та інших елементів для оптимального відображення і пошукової оптимізації (SEO). Співпраця з репортерами та кореспондентами для отримання необхідної інформації та матеріалів.

Журналіст

ЗМІ

Медіа / ЗМІ

1 рік 5 місяців

05.2022 - 10.2023

Обов’язки: відбір новинних матеріалів. Відстеження актуальних новин, вибір найважливіших та цікавіших подій для публікації на сайті. Оперативне та грамотне написання новин, уміння працювати з великим об’ємом роботи, орієнтування у суспільно-політичній ситуації в Україні та світі, вміння визначати головні новини серед другорядних, підбір фотоматеріалів до новин, базова обробка фото, публікація матеріалів на сайті. Дотримання стандартів журналістики у публікаціях, включаючи об’єктивність, точність та правдивість інформації.

Ріелтор

Агенція нерухомості

Нерухомість та Девелопмент

3 роки 7 місяців

01.2018 - 08.2021

Обов'язки: пошук клієнта, пошук об'єктів нерухомості, які відповідають вимогам клієнта (купівля, оренда). Продаж, здавання об'єкту нерухомості. Забезпечення максимально швидкого продажу, оренди об'єкта за заздалегідь обговореними умовами. Оформлення необхідних документів, супровід угоди. Консультація обох сторін. Робота із ексклюзивними договорами. Вивчення попиту та пропозицій на ринку нерухомості. Організація показів об'єкта. Запровадження переговорів. Укладання договорів. Розміщення реклами, ефективність подання рекламної інформації. Ведення переговорів із клієнтами та їх пошук. Консультація клієнтів щодо питань, що стосуються нерухомості. Підготовка всіх документів, необхідні здійснення угоди.

Володіє мовами

Українська

рідна

Anastasia

Ріелтор

Тернопіль

29 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому