Працював в 1 компанії   5 років 9 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Менеджер по роботі з клієнтами

Фолдер Макс

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 років 8 місяців

01.2019 - до теперішнього часу

Основні обов'язки та завдання:

1.Закупівля товарів: Робота в програмі 1С: створення замовлень постачальникам,оприбуткування товарів, створення рахунків. o Безпосереднєспілкування з постачальниками щодо закупівель товарів.o Організація забору товарів від постачальників та доставка товарівклієнтам.

2. Продаж товарів: Створення реалізацій та податкових накладних. o Виставленнярахунків клієнтам.o Прийом замовлень по телефону, електронній пошті та через месенджери.o Робота з клієнтами: вирішення питань щодо замовлень, організаціяповернення товарів та грошей. o Створення актів звірки для бухгалтерії зазапитом клієнтів.

3. Фінансові операції: Робота з банком (Приват24 для бізнесу): оплата товарів, створення виписокдля бухгалтера. o Рознесення оплат від клієнтів та постачальників. oНарахування заробітної плати співробітникам.o Збір документів для розблокування податкових накладних.

4. Логістика та транспорт: Водіння автомобілів категорій В, С.o Безпосереднє здійснення забору товарів від постачальників та доставкатоварів клієнтам.o Робота з сторонніми логістичними компаніями, такими як Нова Пошта.Додаткові навички•

Володіння комп'ютером на рівні просунутого користувача:o Розуміння роботи операційних систем, умінняпереустановлення ОС Windows. Налаштування та встановлення офісних і графічних програм.o Налаштування невеликих мереж. oНалаштування офісної оргтехніки.• Робота з офісними додатками:• Microsoft Office.•

Юрий

Менеджер з продажу та закупівель

Київ

40 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому