Ключова інформація
- Миття посуду та кухонного приладдя
- Підтримання чистоти на кухні та у мийній зоні
- Підготовка робочого місця до робочого дня
- Застосування миючих та дезинфекційних засобів
- Швидке реагування на потреби кухонного персоналу
- Забезпечення наявності чистого посуду для кухарів та офіціантів
Навчалась в 1 закладі
Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Математики та Інформатики/середня освіта математика
Чернівці, 2027
Володіє мовами
Румунська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Вікторія Іванівна
Вікторія Іванівна
Посудомийниця
Чернівці
неповна зайнятість
Оновлено 2 місяці тому