Ключова інформація

  • Миття посуду та кухонного приладдя
  • Підтримання чистоти на кухні та у мийній зоні
  • Підготовка робочого місця до робочого дня
  • Застосування миючих та дезинфекційних засобів
  • Швидке реагування на потреби кухонного персоналу
  • Забезпечення наявності чистого посуду для кухарів та офіціантів

Навчалась в 1 закладі

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Математики та Інформатики/середня освіта математика

Чернівці, 2027

Володіє мовами

Румунська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Вікторія Іванівна

Посудомийниця

Чернівці

17 років

неповна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому