Працював в 1 компанії   4 місяці

Інтернет

SMM

Акторські курси

Інтернет

3 місяці

07.2023 - 10.2023

Працювала у великому проєкті, що мав за мету набрати учнів на курсі по акторській та ораторській майтерності. Підіймала активність у соц.мережах(instagram, tik tok, facebook) з нуля та займалася набором на навчання, під кінець праці ми запустили 2 потоки курсу та набрали активну аудиторію.

Моя частина робота полягала у тому, аби робити відео-контенту в студії, тому знаю як писати сценарій, та яким способом зацікавити публіку. Займалась не лише контентом, але й комунікувала з блогерами, здійснювала пошук реклами, створювала контент план, проводила аналіз соц.мереж та дізнавалась, що краще робити аби підняти активність глядачів аби збільшити продажі. Також відповідала на запитання в Дірект, розповідала про наші курси з акторської майтерності та вела розмови з нашими учнями.

Звільнилася за своїм бажанням. Наразі є багато вільного часу, жага до праці та розвитку нового проєкту!

Готова вчитися, відповідально ставитися до роботи, плідно працювати та генерувати ідеї для вашої компанії!

Ключова інформація

Маю гарні навички комунікації та командної роботи. Зацікавлена у роботі, маю велику фантазію для контенту та зйомок, адже займалася в акторських та ораторських студіях. Маю гарну українську мову та поставлену вимогу, вивчаю англійську. Знаю як проводити аналіз роботи, працювати з технологіями, рекламою та як вирішити критичну ситуацію з клієнтами тощо.

Володіє мовами

Англійська

базовий

Кіра

SMM-менеджер віддалено

Київ

17 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому