Ключова інформація

Аналітичне мислення, написання текстів: статтей великого обсягу, постів; володіння Microsoft office, photoshop, canva та відеомонтаж (sony vegas pro) — базові рівні, NVC (Nonviolent Communication - теорія та практика ненасильницького спілкування).

Навчався в 1 закладі

Національний університет "Києво-Могилянська академія"

філософія

Київ, 2024

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Психологія інтелекту

Київ, 2023

Курс є одним з основних розділів когнітивної психології, яка займається пізнавальним процесом та свідомістю, що включає в себе знання про світ та про власне себе, як людина сприймає, розуміє, усвідомлює та вирішує проблеми. Курс розкриває поняття креативності як творчих можливостей (здібностей) людини, як незалежного фактору обдарованості, що обумовлює готовність сприймати нове. Аналізує умови, що стимулюють або перешкоджають розвитку творчого мислення та інтелектуальної активності.

Емоційний інтелект

Київ, 2023

Курс покликаний розкрити суть, значення емоційного інтелекту в діяльності лідера та проілюструвати сім складових емоційного інтелекту, які допоможуть побудувати ефективну взаємодію з іншими людьми та командою. В результаті вивчення ви зможете зростити свою усвідомленість; краще розуміти свої емоції та емоції інших людей; точніше налаштувати увагу та розширити її спектр; навчитися встановлювати та поглиблювати довіру; з'ясувати параметри гнучкості та розвинути її в собі; довідатися з чого складається інтуїція та як її розвинути; усвідомити суть колективного емоційного інтелекту.

Філософія науки

Київ, 2023

Розуміння підходів до формулювання науки та її методів, теорій істини тощо

Філософія сучасного мистецтва

Київ, 2023

Ознайомленний з основними поняттями, підходами та напрямами розвитку філософії мистецтва з метою розширення теоретичного базису для компетентних суджень у галузі художньої культури, для розвитку навичок сприйняття та осмислення творів сучасного мистецтва

Теорія масової культури

Київ, 2022

Ознайомлений з головними засадами, чинниками й поняттями теорій масової та популярної культури. Увагу приділено ключовим концепціям дослідження окреслених явищ постіндустріального суспільства: марксизм, неомарксизм, структуралізм, семіологія, постструктуралізм, постмодернізм, соціальна критика, культурний автономізм тощо. Проаналізовано владні аспекти глобалізації, ідеологічні та релігійні параметри масової і медіа-культури, світоглядні запити культурології туризму, а також доля інтелектуалізму в світі інформаційних технологій. Курс спирається на реалії прояву маскульту та поп-культури в цивілізації західного типу та в українському контексті. Зміст дисципліни: Основні риси масових форм культури. Марксизм і неомарксизм. Структуралізм, семіологія і постструктуралізм. Постмодернізм: злиття культури та повсякденності. Соціальна критика масової культури та культурний автономізм. Ідеологічні виміри масової культури.

Нейропсихологія

Київ, 2022

Вивчено закономірності взаємозв'язку структури та функціонування головного мозку з психічними процесами, емоційними та поведінковими проявами людини; ознайомлений з віковими особливостями функціонуванні головного мозку; нейропсихологічними передумовами розвитку особистості, появами нейропсихологічних дисфункцій та психологічних порушень; нейропсихологічних основ психотерапії, ознайомленний з механізмами ефективного навчання, розвитку здібностей та психологічного здоров'я, підвищено свою фахову культуру, ознайомлений з сучасними підходами до розуміння, діагностики та корекції нейропсихологічних порушень у дітей та дорослих, набути компетентності у розвитку та підтримці власного психологічного здоров'я та працездатності.

Метафізика свободи

Київ, 2022

Риторика

Київ, 2022

Ознайомленний із класичним каноном риторичного знання як завершеної моделі мовленнєвої поведінки, що лежить в основі сучасних стратегій ефективної комунікації. В курсі представлені теоретичні підвалини риторики як традиційної складової європейської освіти, аналіз історичних типів риторичної вправності європейців від античності до сьогодення, дослідження риторичного потенціалу сучасних гуманітарних наук. Курс передбачає опанування практичними навичками ефективного мовлення і використання риторичних винаходів.

Теорія ігор

Київ, 2022

Застосувано теорію ігор у аналізі політичних ситуацій та конфліктів, міжнародних відносин. 

Логіка

Київ, 2021

Ознайомлений з засадничими поняття класичної логіки предикатів і силогістики. Мною опрацьовано основні методи доведення і спростування, сформовано навички правильної арґументації, аналітичний спосіб мислення, зрозумілі основні властивості логічних числень і базові поняття логічної семантики, принципи побудови модальних логік і проблеми логічного аналізу модальностей.

Сучасна філософія свідомості

Київ, 2021

Здійснено огляд й аналіз основних тенденцій розвитку сучасної філософії свідомості (Philosophy of Mind). Зміст дисципліни: Основними питаннями курсу є: дослідження структур інтелекту як природно-соціального симбіозу; з'ясування значення натуралізації епістемології для подолання проблем класичної метафізики самосвідомості; обґрунтування нормативності в людському мисленні та діяльності; адекватність словника філософії свідомості для розуміння єдності людської думки та діяння; аналіз ментальних експериментів ("зомбі", "анти-зомбі", "китайська кімната"), що висвітлюють сутність соціального виміру ментального. Міждисциплінарні зв'язки курсу окреслюють співвідношення епістемології та когнітивних наук, теорії штучного інтелекту та теорій самосвідомості, філософії психології та логіко-семантичного аналізу, етики та соціальної філософії.

Теорія ідеології

Київ, 2021

Осмислення засадничих принципів соціокультурного розуміння ідеологій

Аналітика міфу

Київ, 2021

Інтерпретація міфічних образів і символів, здатність до критичного аналізу продуктів сучасної міфотворчості; обговорення ролі, яку відіграє міф у житті сучасної людини

Фемінізм як соціальна теорія і суспільний рух

Київ, 2020

Соціологічний аналіз фемінізму як суспільного руху та методологічного підходу в соціальних науках. Ознайомився із становленням і розвитком основних феміністичних ідеологій та відповідних організаційних форм у світі загалом і в Україні зокрема, розмаїттям напрямків фемінізму і соціальних проблем, які вони намагаються розв'язати, успішними ініціативами жіночого руху задля забезпечення рівних прав і можливостей для жінок у світі, а також із феміністичною методологію у соціологічних дослідженнях.

Богдан

Аналітик

Київ

26 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота, позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 2 місяці тому