Ключова інформація

Функціональні обов’язки: навчання учнів молодших класів; проведення відкритих уроків; класне керівництво; проведення і організація навчальних екскурсій; участь у шкільних заходах; ведення документації; виступи на педагогічних радах, міських методичних об’єднань. Бездоганно володію методикою навчання молодших школярів, формами, методами і прийомами роботи з дітьми.

Актуальні навички 10 Пунктуальність 10 Надійність 10 Увага до дрібниць 10 Досвід роботи з дітьми різного віку 10 Неконфліктність 10 Вміння працювати в команді 10 Вміння працювати з Microsoft Office, вести онлайн звітність електронному журналі. Проводити онлайн уроки в zoom,Meet.Вміння комунікувати з батьками в онлайн та офлайн форматі. 10

Навчалась в 2 закладах

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Початкова освіта+іноземна мова

Запоріжжя, 2024

ЗГПУ№2

Вчитель початкових класів

Запоріжжя, 1993

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Українська

вільно

Додаткова інформація

Свій розділ

ОСВІТА Запорізька школа 71середня Закінчила школу з поглибленим вивченням англійської мови з відзнакою Музична школа №2 Освіта: ф-но+ вокал. Запорізьке міське педучилище№2 Диплом за спеціальністю: "Вчитель початкових класів, вихователь групи подовженого дня" МДПУ бакалаврат2023 Спеціальність: "Вчитель початкових класів, інклюзія, викладання іноземної мови. Викладач фахової передвищої освіти" ДОСВІД РОБОТИ Школа 78 вчитель початкових класів Організація шкільних свят, конкурсів та проєктів на рівні району та міста. ДНЗ 210 музичний керівник Організація музичних занять з дітьми, виступи на рівні району. ЗНВК 42 педагог організатор Організація шкільних свят, конкурсів та проєктів на рівні району та міста. ЗГ42 вчитель початкових класів навчання учнів молодших класів; проведення відкритих уроків; МОВИ Українська-мова спілкування Англійська--викладаю в початкових класах, читаю, пишу. Розмовляю на середньому рівні. СЕРТИФІКАТИ ТА ВІДЗНАКИ Сертифікати можна подивитись за посиланням https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KAHMXWXEBBMQbn1Fl82Fg1oOHpoTG56wOABfJv Dsf1c/edit#gid=77618196 ХОБІ ТА ІНТЕРЕСИ Музика ,вокал, проведення свят. Більше 25 років працюю ведучою та вокалістом. Досягла значних результатів.

Андрійчук Валеріївна

вчитель початкових класів та англійської мови,заступник директора з виховної роботи

Луцьк

15 000 грн.

50 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому