Працював в 3 компаніях   15 років 9 місяців

Недержавні організації / NGO, Транспорт та Логістика

Водій

ГО "ПРОЛІСКА"

Недержавні організації / NGO

2 роки 4 місяці

03.2022 - 07.2024

02.2024 - теперішній час: Водій ГО "ПРОЛІСКА", м. Дніпро (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Наданням всебічної допомоги та підтримки постраждалому населенню та громадам ВПО, що проживає на території Дніпропетровської, Донецької та Запорізької області.

Майстер вагонного депо

ВЧД Попасна

Транспорт та Логістика

15 років 8 місяців

11.2008 - 07.2024

з 11.2006 по 08.2022 (15 років 9 місяців) Регіональна філія "Донецька залізниця", Попасна (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)Здійснюю виконання планових завдань, ефективне використання виробничих потужностей, економне використання матеріалів, запчастин. Забезпечує виконання технологічних процесів, підвищення продуктивності праці. Беру участь у прийманні закінчених робіт, ремонтом технологічного устаткувань, механізацією та автоматизацією виробничих процесів. Установлюю і своєчасно довожу виробничі завдання бригадам і окремим робітникам. Контролюю правільність і своєчасність оформлення первиних документів з обліку робочого часу, відомостей виконання відрядних робіт, матеріальних звітів та технічної документації. Провожу виробничий інструктаж робітників. Аналізую результати виробничої діяльності

Водій

ГО "ПРОЛІСКА

Недержавні організації / NGO

1 рік 9 місяців

03.2022 - 12.2023

з 03.2023 по 12.2023 (9 місяців) ГО "ПРОЛІСКА", Кривий Ріг (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)Наданням всебічної допомоги та підтримки постраждалому населенню та громадам ВПО, що проживає на території Дніпропетровської та м. Херсон та Херсонській області.

Ключова інформація

Особисті якості:Працьовитість, чесність, комунікабельність, виконавча дисципліна, незалежно від виконуваної роботи, з урахуванням взаєморозуміння і поваги до людей. Відмінні навички роботи з комп'ютером, включаючи Microsoft Excel, Access, Word, Outlook та Power Point. Готовність до виїзду в зону проведення бойових дій на підконтрольній території Уряду України.

Навчався в 1 закладі

Українська інженерно - педогогічної академії.

Електроміханічні системи автоматизації та електроприводу

Бахмут, 2022

Володіє мовами

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат Українська школа Порятунку ( Tactical Combat Casualty Care – All Service Members Course)

Ужгород, 2024

Сертифікат Українська школа Порятунку ( Tactical Combat Casualty Care – All Service Members Course). Перша допомога виданий NGO «Лікарі без кордонів»Проходження курсу «Запобігання сексуальній експлуатації та насиллю» (PSEA)

Додаткова інформація

Ключевая информация

Категорія В :С1:С:D1:D:Загальний стаж керування автомобілями 18 років. Марка, модель, рік: Opel Vivaro 2009 (Білий) Двигун 2,0 л • ДизельАвтомобіль в дуже гарному стані Марка, модель, рік: Honda CR-V 2007 (Чорний) Двигун 2,4 л • БензинАвтомобіль в дуже гарному стані

Віталій Володимирович

Водій

Кривий Ріг

37 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому