Працювала в 4 компаніях 18 років 6 місяців
Промисловість та Виробництво, Торгівля роздрібна / Retail, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Завідувач виробництвом
Тзов "воланд, трейд"
Промисловість та Виробництво
3 роки 5 місяців
04.2021 - до теперішнього часу
Виготовлення, пакування та облік напівфабрикатів.
Стежу за процесами виготовлення та якістю продукції працюю по системі насср ( є головою комісії ).
• Організація та контроль за проведенням виробничих процесів
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з іншими відділами компанії
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Моніторинг ефективності роботи виробничого підрозділу
• Організація та проведення нарад
• Організація та контроль дотримання чистоти і порядку на робочих місцях працівників на виробництві згідно санітарних норм НАСР
• Співпраця з постачальниками сировини для виготовлення напівфабрикатів, замовлення та прийняття товару.
Стежу за процесами виготовлення та якістю продукції працюю по системі насср ( є головою комісії ).
• Організація та контроль за проведенням виробничих процесів
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з іншими відділами компанії
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Моніторинг ефективності роботи виробничого підрозділу
• Організація та проведення нарад
• Організація та контроль дотримання чистоти і порядку на робочих місцях працівників на виробництві згідно санітарних норм НАСР
• Співпраця з постачальниками сировини для виготовлення напівфабрикатів, замовлення та прийняття товару.
Кондитер
Домашня Кондитерська
Торгівля роздрібна / Retail
7 років 8 місяців
01.2017 - до теперішнього часу
• Приготування кондитерських виробів та тортів
• Контроль якості сировини та готової продукції
• Декорування та оформлення кондитерських виробів
• Розробка нових рецептур та меню
• Дотримання санітарних норм і правил
• Замовлення і контроль за наявністю необхідних інгредієнтів
• Підтримання чистоти на робочому місці
• Виготовлення різноманітних десертів для кенді бару і їх оформлення
• Ведення технологічної документації
• Контроль якості сировини та готової продукції
• Декорування та оформлення кондитерських виробів
• Розробка нових рецептур та меню
• Дотримання санітарних норм і правил
• Замовлення і контроль за наявністю необхідних інгредієнтів
• Підтримання чистоти на робочому місці
• Виготовлення різноманітних десертів для кенді бару і їх оформлення
• Ведення технологічної документації
Кухар холодного цеху
Ресторан "франкова кухня"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 11 місяців
04.2018 - 03.2020
• Приготування страв холодного цеху згідно з рецептурами
• Контроль за якістю продуктів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
• Розробка та впровадження нових рецептів та методик приготування
• Організація робочого місця та підтримання порядку
• Ведення облікової документації
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Контроль за якістю продуктів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
• Розробка та впровадження нових рецептів та методик приготування
• Організація робочого місця та підтримання порядку
• Ведення облікової документації
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Старший продавець
Пп "мацялко о. Я." магазин "продукти24"
Торгівля роздрібна / Retail
10 років 8 місяців
05.2005 - 01.2016
Замовлення, приймання та реалізація товару ведення бухгалтерських операцій магазину дотримання чистоти і порядку по санітарним нормам викладка товару перед продажем набралася досвіду спілкування з людьми, вміння заохотити покупця для здійснення покупки товару
• Обслуговування клієнтів та проведення розрахунків
• Консультування клієнтів щодо асортименту товарів
• Контроль за дотриманням стандартів обслуговування
• Організація викладки товарів та оформлення вітрин
• Участь у проведенні інвентаризацій
• Ведення облікової документації
• Інформування клієнтів про акції та спеціальні пропозиції
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Координація роботи продавців-консультантів
• Обслуговування клієнтів та проведення розрахунків
• Консультування клієнтів щодо асортименту товарів
• Контроль за дотриманням стандартів обслуговування
• Організація викладки товарів та оформлення вітрин
• Участь у проведенні інвентаризацій
• Ведення облікової документації
• Інформування клієнтів про акції та спеціальні пропозиції
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Координація роботи продавців-консультантів
Ключова інформація
• Організаційні здібності
• Комунікативні навички
• Ведення документації
• Комунікативні навички
• Ведення документації
Навчалась в 2 закладах
Вище професійне училище №29 м. Львова
Бухгалтер малих та спільних підприємств
Львів, 1996
Вище професійне училище №29 м. Львова
Бухгалтер малих та спільних підприємств
Львів, 1996
Оксана Йосифівна
Оксана Йосифівна
кондитер
Львів
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому