Працював в 4 компаніях   2 роки 4 місяці

Промисловість та Виробництво, Освіта, Інтернет

Графічний дизайнер

BelovedPets

Промисловість та Виробництво

1 місяць

06.2024 - до теперішнього часу

Розробляв банери для мобільних і десктопних версій, забезпечуючи візуальну привабливість відповідно стилю бренду. Створював дизайни брендових пінів для Pinterest, що сприяло збільшенню залученості та впізнаваності бренду на платформі. Робив дизайн іконок для різних категорій товарів, покращуючи користувацький інтерфейс і навігацію на сайті.

Графічний дизайнер

Distreets

Промисловість та Виробництво

1 рік 3 місяці

04.2023 - до теперішнього часу

У межах нещодавно створеного бренду одягу я займаю ключову роль у проєктуванні та реалізації всього каталогу товарів. До моїх обов'язків входить створення дизайнів для реклами та затвердження всього візуального контенту в медійних каналах. Я ефективно співпрацюю з художниками в команді і відповідальний за всю комунікацію з друкарнею.

Графічний дизайнер

Діалог, Мовний центр

Освіта

1 рік 4 місяці

01.2023 - 05.2024

Виконував покращення якості зображень документів, змінював їхній формат і фони, додавав векторні елементи. Розробив дизайн вивіски для вікон компанії та створив корпоративний календар, поєднуючи фірмовий стиль.

Графічний дизайнер

Freelancer

Інтернет

1 рік 8 місяців

04.2022 - 12.2023

Працював над проектуванням і 3D моделюванням взуття 'Super Boots' мобільної гри Subway Surfers. Займався розробкою та дизайном поліграфічної продукції, створенням і редагуванням відеоконтенту для соціальних мереж, включно зі зйомкою, монтажем, озвучуванням і накладенням ефектів. Також виконував анімацію логотипів і 3D моделювання для різних проєктів.

Навчався в 1 закладі

Міжнародний гуманітарний університет

Комп'ютерні науки

Одеса, 2027

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Сергій

Графічний дизайнер

Одеса

18 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому